Best Parking

Goedkope parkeeraanbieder vlakbij Schiphol

Best Parking biedt goedkope parkeerplaatsen vlakbij Schiphol, waarvoor u gebruik kunt maken van lang parkeren of long parking. Het beveiligde parkeerterrein van Best Parking bevindt zich direct langs de A4, bij knooppunt de Nieuwe Meer. Dit betekent dat het parkeerterrein onder andere goed bereikbaar is vanaf de A1, A2, A6 en A10. U heeft er de beschikking over 1.500 parkeerplaatsen, waardoor Best Parking Schiphol een van de grotere aanbieders is voor lang parkeren in de buurt van Schiphol. U kunt er gebruik maken van park & fly, uiteraard voor een scherp tarief. Vanaf de parkeerlocatie van Best Parking staat u binnen 5 minuten op de luchthaven, met de gratis shuttle die er beschikbaar is.

Gratis shuttleservice van BestparkingSchiphol

De gratis shuttleservice van BestparkingSchiphol brengt u vanaf de parkeerlocatie naar Schiphol, of vanaf de aankomsthal terug naar uw auto. BestparkingSchiphol is aangesloten bij de Vereniging van Bedrijven voor Parkeren bij Schiphol (VBPS), waardoor u er kunt rekenen op een uitstekende service. Wilt u er goedkoop lang parkeren voor bijvoorbeeld een week, 8 dagen of langer? Dan betaalt u er maar €5 per dag, terwijl u kunt rekenen op een goede beveiliging van het terrein en de omgeving. U kunt uw auto er veilig neerzetten. Dankzij de goede shuttle service staat u binnen een paar minuten weer bij uw auto, zodat u na het lang parkeren bij BestparkingSchiphol direct door kunt naar huis of uw volgende afspraak.

We testen regelmatig de verschillende parkeerbedrijven en kennen ze bij goede resultaten ons keurmerk toe, zodat u er kunt rekenen op een prettige werkwijze, een veilige parkeerplaats en een scherp tarief. Simpel en snel een parkeerplaats reserveren op of bij Schiphol? Let dan op ons Kwaliteitskeurmerk Schiphol Parkeren, zodat u zeker weet dat u goed staat.

icon-smile Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
icon-smile Gegarandeerde beschikbaarheid
icon-smile Luxe, gratis shuttlebussen
icon-smile Last minute boeken en annuleren
icon-neutral Geen extra diensten beschikbaar tijdens parkeren

Afstand Schiphol 7 min.
Schoonmaken nee
Overdekt nee
APK nee
Sleutelberging nee
Valet parking nee
Shuttle service ja
Minder valide nee
1 dag € 44,50
2 dagen € 44,50
3 dagen € 49,50
4 dagen € 59,50
5 dagen € 62,50
7 dagen € 67,50
14 dagen € 99,50
21 dagen € 118,00
Best Parking
Johan Huizingalaan 761
1066 VH Amsterdam

Telefonisch reserveren:
06-44444080

Keurmerk

Deze aanbieder voldoet niet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, of is nog niet door ons getest.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol

Gemiddelde beoordeling van 4 sterren door 1 gebruikers

Review geplaatst op 15-08-2017 door Nel en Co uit Kamperveen

Aankomst: 03-08-2017, vertrek: 12-08-2017

Goed parkeerbedrijf. Luxe shuttlebussen en aardig personeel. We komen hier zeker weer terug. Minpuntje was dat het geen 3 minuten rijden is maar ongeveer 10 minuten naar de vertrekhal maar dat is op zich ook geen probleem

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk