Budget Valet

Budget Valet garandeert de beschikbaarheid van parkeerplaatsen, waardoor u daar zelfs op het laatste moment een plaats kunt reserveren. De parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol is 24/7 geopend en werkt hard aan lage tarieven. U kunt aan de andere kant rekenen op een  parkeerplaats, zonder dat er sprake is van toeslagen waar u niet op hand gerekend. De parkeeraanbieder bij Schiphol biedt naar eigen zeggen persoonlijke aandacht, vooral gericht op valet parkeren. Het bedrijf krijgt een hoge beoordeling van de eigen klanten en werkt samen met een aantal partners die parkeerplaatsen bij Schiphol vergelijken.

Zakelijk valet parkeren

Budget Valet is onder andere gespecialiseerd in zakelijke valet parking. Het bedrijf slaagt erin een lage prijs te combineren met een valet service. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat ook particulieren er de kans hebben om hun auto te parkeren. Een zonvakantie, weekendje weg of de wintersport voor de boeg? Net als tijdens een zakenreis is het mogelijk om de auto te parkeren bij Budget Valet. Dankzij valet parking is het mogelijk om de auto gewoon voor de vertrekhal af te geven en die na aankomst vanuit de aankomsthal direct weer overhandigd te krijgen van een van de chauffeurs.

We testen regelmatig de verschillende parkeerbedrijven en kennen ze bij goede resultaten ons keurmerk toe, zodat u er kunt rekenen op een prettige werkwijze, een veilige parkeerplaats en een scherp tarief. Simpel en snel een parkeerplaats reserveren op of bij Schiphol? Let dan op ons Kwaliteitskeurmerk Schiphol Parkeren, zodat u zeker weet dat u goed staat.

schiphol parkeren vinkje In- en uitstappen voor de vertrekhal
schiphol parkeren vinkje Relatief laag dagtarief
schiphol parkeren vinkje Gegarandeerde beschikbaarheid
parkeren schiphol minpunt Op 15 minuten vanaf Schiphol
parkeren schiphol minpunt Stoffige parkeerterreinen

parkeren schiphol icon 2 Bekijk de expertreview van Budget Valet

Afstand Schiphol 15 min.
Schoonmaken nee
Overdekt ja
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking ja
Shuttle service nee
Minder valide ja
1 dag € 34,00
2 dagen € 34,00
3 dagen € 34,00
4 dagen € 34,00
5 dagen € 46,00
7 dagen € 48,00
14 dagen € 68,00
21 dagen € 77,00
Budget Valet
Aalsmeerderweg 515
1477EE Rozenburg


Keurmerk

Deze aanbieder voldoet niet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, of is nog niet door ons getest.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol

Gemiddelde beoordeling van 2.6 sterren door 2 gebruikers

Review geplaatst op 19-04-2017 door Antoon Leurs uit Zoetermeer

Aankomst: 13-04-2017, vertrek: 16-04-2017

Ik heb een absoluut negatieve ervaring met dit bedrijf. Het personeel zegt nauwelijks iets. Langer wachten dan beloofd en na afloop bleek mijn tank leeg te zijn gereden. Voor mij aanleiding om de beelden van mijn dashcam te bekijken en te bewaren. Ze hebben mijn auto misbruikt om extra ritten naar Schiphol te maken, Ritje naar een andere parkeerplaats, McDonald Parkeerplaats. Ondertussen bleek ook dat de auto helemaal niet overdekt staat (het leek op de site dat als je bij reservering " priority service" aanvinkt dat dat zo zou zijn). Stond gewoon op een weiland in Aalsmeer. En zuinig rijden is er niet bij, structureel veel te hard rijden (dashcam is voorzien van GPS dus zowel snelheid als route ligt vast). Het is gewoon diefstal van benzine en sloop van je auto met achterlijk rijgedrag waardoor ze het voor elkaar hebben gekregen om in 60 km 8-10 liter benzine weg te rijden (of ze hebben het tussendoor afgetapt, maar dat kan ik op de dashcam niet zien, tankingang zit buiten beeld). Boeven zijn het. NOOIT MEER. Oh ja: ze hebben ook nog iets uit de auto geleend en vergeten terug te leggen.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 07-09-2016 door Fam Willems uit Groningen

Aankomst: 28-08-2016, vertrek: 08-10-2016

Deze keer hebben wij gekozen voor Budget Valet, vooral door de voordelige prijs. De chauffeur kwam 5 minuten later dan wij maar kwam direct op ons af en was duidelijk herkenbaar. We werden geholpen met de bagage en onze vakantie begon goed. Bij retour werd onze auto weer netjes op tijd bij de vertrekhal afgeleverd. Prima service voor een lage prijs!

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk