Business Valet

Stipt, betrouwbaar en klantgericht

Business Valet is met name stipt, betrouwbaar en klantgericht. Het zijn belangrijke factoren voor veel zakelijke klanten, die daar veel waarde aan hechten. Met name de stiptheid is prettig, omdat u er tussen een paar afspraken door zelfs op kunt vertrouwen. Business Valet zorgt ervoor dat de chauffeur op de afgesproken tijd klaar staat, om de auto van u aan te nemen. Gewoon voor de deur van de vertrekhal, zodat u zelf niet op zoek hoeft naar een parkeerplaats. Wel zo gemakkelijk en het hoeft ondertussen niet duur te zijn.

Tegelijkertijd werkt Business Valet uitermate betrouwbaar. De chauffeurs zijn vakbekwaam en weten hoe ze netjes met de auto’s om moeten gaan. Ze zijn 24/7 bereikbaar en uitermate flexibel, indien de klant specifieke wensen heeft. Op die manier zijn alle elementen erop gericht om zakelijk aantrekkelijke producten en diensten aan te bieden. Business Valet is wat dat betreft een goede keuze voor de zakelijke reiziger die met zo min mogelijk omkijken vlot wil kunnen parkeren en door wil kunnen reizen.

Valet parking met zakelijke voordelen

Business Valet biedt een aantal belangrijke zakelijke voordelen. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in de klantgerichte service, maar ook in de mogelijkheid om online een parkeerplaats te reserveren. Het is niet nodig om dat pas op de luchthaven zelf of telefonisch te doen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar, bijvoorbeeld door middel van een maandelijkse factuur. He tis daarom niet nodig om iedere parkeeractie afzonderlijk af te rekenen. In plaats daarvan komt er een overzichtelijke factuur met daarop alle kosten.

Wat dat betreft is Business Valet er heel duidelijk voor de zakelijke markt. In allerlei aspecten, om er daarmee voor te zorgen dat de zakelijke reiziger ontspannen kan reizen. Zonder zorgen over het parkeren en over de eigen auto. De chauffeurs van The Flight Company rijden de auto betrouwbaar en veilig naar de parkeerlocatie. Met goede beveiliging, zodat onbevoegden er niet bij in de buurt kunnen komen.

We testen regelmatig de verschillende parkeerbedrijven en kennen ze bij goede resultaten ons keurmerk toe, zodat u er kunt rekenen op een prettige werkwijze, een veilige parkeerplaats en een scherp tarief.

Afstand Schiphol 12 min.
Schoonmaken ja
Overdekt ja
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking ja
Shuttle service nee
Minder valide ja
1 dag € 40,00
2 dagen € 50,00
3 dagen € 50,00
4 dagen € 55,00
5 dagen € 60,00
7 dagen € 70,00
14 dagen € 110,00
21 dagen € 130,00
Business Valet
Plesmanlaan 2
1175EN Badhoevedorp

Telefonisch reserveren:
06-44444080

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol