Central Parking Shuttle

Veilig parkeren: zelf de controle

De Central Parking Shuttle Service maakt het mogelijk om de auto zelf te parkeren en daarna gebruik te maken van een shuttle service. Die rijdt u ontspannen en comfortabel naar de luchthaven, om voor de deur van de vertrekhal uit te stappen. Wel zo gemakkelijk en de shuttle rijdt vaak genoeg. Zodat u er niet lang op hoeft te wachten. Comfortabel parkeren en gewoon de sleutel meenemen. Het is dankzij Central Parking Shuttle Service niet nodig om die aan de chauffeur af te geven.

Het grote voordeel van de Central Parking Shuttle Service is dat de busjes regelmatig rijden. Dat betekent dat u niet lang hoeft te wachten. De medewerker kan u desgewenst helpen bij het inladen van de bagage. Net als bij het uitladen, op het moment dat u bij de vertrekhal bent. Dat betekent dat u soepel naar de luchthaven kunt reizen. Zonder dat u uw auto hoeft af te geven aan iemand anders. U heeft zelf de controle, bij een van de grootste parkeeraanbieders op de luchthaven.

Ervaren parkeeraanbieder bij Schiphol

Central Parking Shuttle Service is al meer dan 5 jaar een van de grootste aanbieder van parkeerplaatsen bij Schiphol. Dat betekent dat het bedrijf goed weet wat er moet gebeuren. En mogelijkheden biedt om zowel kort als lang te parkeren. Voor een weekendje weg en voor een lange vakantie, altijd op basis van shuttle parking. Wel zo ontspannen.

U kunt bij Central Parking Shuttle Service online een parkeerplek boeken. Tijdens het parkeren is de auto in goede handen en bovendien goed verzekerd. Daardoor hoeft u zich er geen zorgen over te maken, tijdens een vakantie of een belangrijke zakentrip.

Met Central Parking Shuttle Service kiest u voor luxe en gemak, terwijl dat aan de andere kant niet eens veel hoeft te kosten. De shuttle service is een stuk goedkoper dan parkeren op Schiphol zelf. Wat dat betreft is het de moeite waard om de aanbieder in ieder geval mee te nemen in de vergelijking die u maakt.

Afstand Schiphol 11 min.
Schoonmaken ja
Overdekt ja
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking nee
Shuttle service ja
Minder valide ja
1 dag € 59,00
2 dagen € 59,00
3 dagen € 59,00
4 dagen € 59,00
5 dagen € 59,00
7 dagen € 69,00
14 dagen € 79,00
21 dagen € 89,00
Central Parking Shuttle
Middenweg 11
1432 DE Aalsmeer


Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol

Gemiddelde beoordeling van 3.9 sterren door 2 gebruikers

Review geplaatst op 03-02-2018 door Kitty Wiggers uit Naaldwijk

Aankomst: 31-01-2018, vertrek: 03-02-2018

Een professioneel bedrijf die de zaken goed georganiseerd heeft. Shuttle service is top.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 05-12-2017 door Henk H. uit Noordijk

Aankomst: 01-12-2017, vertrek: 04-12-2017

Ik ben al jaren Valet Parking klant bij Central Parking en nu eens gebruik gemaakt van de shuttle service. Het is ongeveer 20 euro goedkoper maar ik geniet toch meer van de valet parkingdienst. Vooral door de aanzienlijke tijdswinst. Verder niks op aan te merken, de shuttleservice kan zeker een goed alternatief zijn.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk