comfort parking test en beoordeling

Comfort Parking: test en beoordeling

Geplaatst op 15 november, 2021

We kijken de komende tijd opnieuw naar een aantal parkeerbedrijven bij Schiphol. We deden bijvoorbeeld een nieuwe test bij Comfort Parking, om tot een beoordeling te komen. Dus, is het een goed idee om de auto te parkeren bij Schiphol via deze aanbieder?

Het bedrijf lijkt goede tijden door te maken. Sterker nog, mede-eigenaar Karim Boukhidous vertelt ons dat het beter gaat dan ooit: ‘‘We zijn gehalveerd in parkeerplaatsen maar desondanks gaat het beter dan ooit. Alles is veel meer overzichtelijk, we hebben kunnen een nog betere service bieden en onderaan de streep houden we meer over. We hopen dat de rest van de branche dat ook gaat beseffen. Dat kwaliteit beter is dan kwantiteit. Onze parkeerterreinen zitten allemaal dicht bij elkaar en we kunnen op die manier sneller schakelen en zijn we vlot op Schiphol. We kunnen daardoor een betere prijs vragen wat aan de andere kant weer ten goede komt voor de kwaliteit en de uitstekende service.”

Meer dan 200.000 auto’s geparkeerd

Het bedrijf werd al in 2011 opgericht en heeft daardoor inmiddels ruim 10 jaar ervaring. Er werden in die periode meer dan 200.000 auto’s voor reizigers geparkeerd. De beoordelingen zijn over het algemeen uitstekend, dus we hadden er alle vertrouwen in dat dit ook tijdens de test goed zou komen.

Bovendien deden we al eerder een test bij Comfort Parking op Schiphol. We brachten in beeld hoe de valet parking werkt, net als het shuttle parkeren bij de parkeeraanbieder. Op de beelden valt goed te zien hoe het parkeerbedrijf bij Schiphol hier netjes mee omgaat en de beloften meer dan waarmaakt.

Uitstekende ervaring: betrouwbaar parkeren

Comfort Parking lijkt de zaken goed op orde te hebben. De parkeerlocatie is uitstekend, dat blijkt opnieuw uit onze test en dus uit de beoordeling. De locatie is 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand. Bovendien is er beveiliging aanwezig en ligt de locatie natuurlijk dichtbij Schiphol.

De shuttlebus van het bedrijf is duidelijk herkenbaar en stond bovendien direct klaar toen wij onze auto wilden parkeren. Het is slechts 6 minuten rijden naar de vertrekhal op de luchthaven, dus ook daar hoeft het niet aan te liggen.

Het valet parkeren ging al net zo vlekkeloos. De chauffeurs dragen herkenbare jassen en houden elkaar op de hoogte met portofoons. Zo kunnen ze onderling communiceren, om precies op tijd klaar te staan en daar duidelijk over te zijn. We hadden zelf een goede ervaring, iets dat ook gold voor de klant die we volgden. Het ging om een kostbare auto, die netjes overdekt werd geparkeerd, terwijl er ook buiten ruime parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Uitstekende beoordeling voor Comfort Parking

Comfort Parking was al in het bezit van ons Schiphol Parkeren Keurmerk. In de nieuwe test hebben we gezien dat het bedrijf de zaken nog steeds zeer goed op orde heeft. Daarom kunnen we niet anders dan positief zijn in deze beoordeling. Het parkeerbedrijf behoudt het keurmerk, dus het is een uitstekend idee om daar de auto te parkeren bij Schiphol.


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

 


navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken