Easy Valet Parking

Uw auto parkeren zonder omkijken? Dat is wat Easy Valet Parking belooft, zowel bij Schiphol als bij Rotterdam Airport. Een specialist in valet parking, om de auto af te geven aan een van de chauffeurs. Gewoon voor de deur van de vertrekhal, waardoor het niet nodig is om zelf naar een parkeerplaats te rijden.

Het parkeerbedrijf bij Schiphol en Rotterdam Airport wil het reizigers graag zo makkelijk mogelijk. U heeft daarom de kans om zowel online als via de app voor Android en iOS een parkeerplaats te boeken. En eenmaal gereserveerd kunt u via de app de reservering beheren en inzien, zodat u altijd goed op de hoogte bent van wat u geboekt heeft.

Rijden tot aan de vertrekhal

U kunt bij Easy Valet Parking gewoon naar de vertrekhal rijden, zowel op Schiphol als op Rotterdam Airport. Daar staat een medewerker van het bedrijf klaar om de auto van u over te nemen. Die rijdt uw auto naar de parkeerlocatie in de buurt, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

In plaats daarvan is het voldoende om de sleutel af te geven, zodat u kunt gaan inchecken en op reis kunt. Bij terugkomst op de luchthaven staat de auto voor u klaar bij de aankomsthal. De medewerker zal de autosleutel weer aan u overdragen, zodat u naar huis of naar uw werk kunt rijden. Een makkelijke manier van parkeren bij de luchthaven, waarmee Easy Valet Parking z’n naam heel duidelijk eer aan wil doen.

Online en met een app bij Easy Valet Parking

U kunt bij Easy Valet Parking natuurlijk online een parkeerplaats boeken, zoals dat ook bij de andere aanbieders gebruikelijk is. Daarnaast kun u gebruik maken van een app, die beschikbaar is voor Android en iOS. Dat betekent dat u op een smartphone of tablet eenvoudig een boeking kunt maken en een gemaakte boeking kunt beheren.

De app bevat uw reservering, net als handige instructies, telefoonnummers en adressen. Op die manier heeft u alle informatie altijd bij de hand, zodat u zo soepel mogelijk uw auto kunt parkeren.

Mogelijkheden

  • Sleutelberging
Afstand Schiphol min.
Schoonmaken ja
Overdekt nee
Valet parking ja
Shuttle service nee
1 dag € 43,00
2 dagen € 44,00
3 dagen € 44,00
7 dagen € 63,00
14 dagen € 89,00
Easy Valet Parking
Hornweg 7
1432 GD Aalsmeer


Keurmerk

Deze aanbieder voldoet niet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, of is nog niet door ons getest.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?