EasyPark2Fly

Overdekt parkeren bij EasyPark2Fly

EasyPark2Fly maakt lang parkeren bij Schiphol zowel veilig, voordelig als uiterst comfortabel. U kunt de auto gewoon zelf naar de overdekte parkeerlocatie rijden, om die daar aan te bieden. De medewerkers helpen u graag met het uitladen van uw bagage, zodat u met de luxe shuttle naar de luchthaven kunt. Nadat u bent geland en u de aankomsthal uitgelopen komt staat de chauffeur van EasyPark2Fly weer klaar met uw auto. Dat betekent dat u de auto gewoon zelf kunt parkeren, maar dat het na aankomst niet meer nodig is om weer met de shuttle naar de parkeerplaats te reizen. In plaats daarvan kunt u meteen door naar huis.

Luxe shuttle naar de luchthaven

EasyPark2Fly combineert op die manier de lage kosten van zelf parkeren op korte afstand van Schiphol met het gemak van valet parking op het moment dat u weer bent geland. Zodra u vertrekt kunt u rijden naar de parkeerlocatie van EasyPark2Fly, uiteraard nadat u online een reservering heeft gemaakt voor de parkeerplaats. Eenmaal daar aangekomen is er een medewerker beschikbaar die u kan helpen met de bagage. De luxe shuttle bus rijdt u vervolgens vlot naar de vertrekhal op de luchthaven. Daar kunt u direct doorlopen naar de incheckbalie.

Hulp bij uitladen en meteen naar huis rijden

Zodra de luxe shuttle bus van EasyPark2Fly op de luchthaven aankomt zal de chauffeur u helpen met het uitladen van de bagage, waardoor u dat niet helemaal zelf hoeft te doen. U bent direct klaar om op reis te gaan, zonder dat u zich nog zorgen hoeft te maken over uw auto. Bij terugkomst hoeft u niet opnieuw gebruik te maken van de shuttle. in plaats daarvan staat de chauffeur met uw auto te wachten. Dat betekent dat u meteen in kunt stappen, waarmee EasyPark2Fly zorgt voor een halve valet parking service, voor een scherpe prijs.

schiphol parkeren vinkje Keurmerk
schiphol parkeren vinkje Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
schiphol parkeren vinkje Betrouwbare parking met goede faciliteiten
schiphol parkeren vinkje Gekwalificeerde chauffeurs
schiphol parkeren vinkje Elektrische oplaadpunten voor hybride en elektrische auto’s

Afstand Schiphol 10 min.
Schoonmaken ja
Overdekt ja
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking nee
Shuttle service ja
Minder valide nee
1 dag € 50,00
2 dagen € 50,00
3 dagen € 50,00
4 dagen € 50,00
5 dagen € 50,00
7 dagen € 50,00
14 dagen € 85,00
21 dagen € 120,00
EasyPark2Fly
Veenderveld 10
2371 TV Roelofarendsveen


Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol

Gemiddelde beoordeling van 4.7 sterren door 2 gebruikers

Review geplaatst op 05-11-2017 door Fred Klein Meulekamp uit Kwadendamme

Aankomst: 25-10-2017, vertrek: 03-11-2017

Perfect alles geregeld. Vriendelijk personeel en snelle ophalen en brengen. Volgende keer weer bij Easypark2fly parkeren. 👍👍👍👍

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 15-08-2017 door Matthijs Jansen uit Zwolle

Aankomst: 03-08-2017, vertrek: 17-08-2017

EasyPark2Fly heeft ons uitstekende service verleend. We konden de auto bij Roelofarendsveen overdekt parkeren en de shuttlebus bracht ons het het laatste stukje waardoor ruim op tijd bij de vertrekhal afgezet werden. Op de terugweg was een belletje genoeg om ons weer af te laten halen op Schiphol.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk