Good Parking

Goedkoop kort en lang parkeren bij Schiphol

Good Parking is een jong en dynamisch bedrijf, dat hard aan de weg timmert als aanbieder van goedkoop kort en lang parkeren, naast valet parking vlakbij Schiphol. Deze aanbieder beschikt over een afgesloten en bewaakt parkeerterrein, op slechts 6 minuten rijden van de luchthaven. U kunt er zelf uw auto parkeren voor korte of langere tijd, om vervolgens gebruik te maken van een gratis shuttle naar Schiphol. U kunt er goedkoop lang parkeren, of daarnaast meteen gebruik maken van bijvoorbeeld reinigingspakketten, zakelijk parkeren of elektrisch opladen voor elektrische auto’s. Good Parking wil zich op die manier richten op meer dan alleen het goedkoop parkeren.

Valet parking met uitstekende service

Wilt u liever voor de deur van de vertrekhal uitstappen en uw auto meegeven aan een van de ervaren chauffeurs van Good Parking? Dan kunt u gebruik maken van valet parking. U kunt rekenen op een uitstekende service, u heeft zelf geen omkijken naar het parkeren van de auto. U kunt gebruik maken van scherpe tarieven voor long parking, in combinatie met aantrekkelijke kortingen. Uiteraard zorgt Good Parking voor een parkeerlocatie vlakbij Schiphol, zodat uw auto ook na terugkomst weer vlot beschikbaar is. Wilt u gebruik maken van park & fly bij Good Parking? U heeft de keuze om uw auto zelf te parkeren en de shuttle te gebruiken, of uw auto af te geven en gebruik te maken van valet parking.

We testen regelmatig de verschillende parkeerbedrijven en kennen ze bij goede resultaten ons keurmerk toe, zodat u er kunt rekenen op een prettige werkwijze, een veilige parkeerplaats en een scherp tarief. Simpel en snel een parkeerplaats reserveren op of bij Schiphol? Let dan op ons Kwaliteitskeurmerk Schiphol Parkeren, zodat u zeker weet dat u goed staat.

schiphol parkeren vinkje Al jaren actief
schiphol parkeren vinkje In- en uitstappen direct voor de vertrekhal
schiphol parkeren vinkje Overdekt parkeren is mogelijk

parkeren schiphol icon 2 Bekijk de website van Good Parking

Afstand Schiphol 15 min.
Schoonmaken ja
Overdekt nee
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking ja
Shuttle service nee
Minder valide ja
1 dag € 35,00
2 dagen € 40,00
3 dagen € 45,00
4 dagen € 50,00
5 dagen € 55,00
7 dagen € 65,00
14 dagen € 100,00
21 dagen € 132,00
Good Parking
Hoofdweg 88
1175 LC Lijnden


Keurmerk

Deze aanbieder voldoet niet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, of is nog niet door ons getest.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol

Gemiddelde beoordeling van 3.6 sterren door 2 gebruikers

Review geplaatst op 16-12-2014 door Jetty van het Hek uit Brabant

Aankomst: 01-12-2014, vertrek: 08-12-2014

Goede service, vriendelijke personeel en mijn auto kwam weer op tijd terug. Ik parkeer hier graag nog eens! Parkerenschipholvliegveld.com, bedankt!

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 16-12-2014 door Els uit Krimpen

Aankomst: 10-12-2014, vertrek: 14-12-2014

Geweldige service! Good Parking komt na wat het beloofd, een goede parkeerplaats voor een nette prijs. Ook het personeel stond ons vriendelijk te woord op Schiphol. Hier zal ik vaker parkeren

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk