Happy Valet Parking

In 4 stappen parkeren met Happy Valet Parking

Happy Valet Parking maakt het valet parkeren op Schiphol graag eenvoudig, aan de hand van een online reserveringssysteem en 4 duidelijke stappen:

  • Naar Schiphol rijden
  • Samen met de chauffeur bagage uitladen
  • Beveiligd parkeren
  • Auto in ontvangst bij terugkomst

Online reserveren en naar Schiphol rijden

U kunt bij Happy Valet Parking eenvoudig online een parkeerplaats reserveren, door aan te geven wanneer u zal aankomen op de luchthaven. Dat kan op basis van een de aankomstdatum en de tijd waarop u voor de vertrekhal staat. Daar kunt u de chauffeur van Happy Valet Parking ontmoeten, om de sleutels over te dragen. De chauffeur zal uw bagage helpen uitladen en de auto vervolgens naar de parkeerplaats rijden.

Parkeren op de 24/7 beveiligde parkeerplaats

De chauffeur rijdt uw auto naar de parkeerplaats die wordt gebruikt voor valet parking. Volgens Happy Valet Parking gaat het om een 24/7 beveiligde parkeerplaats. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw auto op de parkeerlocatie. Door al tijdens de reservering aan te geven wanneer u weer terug zal zijn op de luchthaven kunnen de chauffeurs van Happy Valet Parking daar alvast rekening mee houden. Dat betekent vervolgens dat de auto weer klaar staat op het moment dat u de aankomsthal uitgelopen komt, zodat u de autosleutels weer in ontvangst kunt nemen en u meteen naar huis of naar uw werk kunt rijden. Happy Valet Parking biedt een goedkoop alternatief van valet parking bij Schiphol.

schiphol parkeren vinkje Keurmerk
schiphol parkeren vinkje Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
schiphol parkeren vinkje Betrouwbare parking met goede faciliteiten
schiphol parkeren vinkje Gekwalificeerde chauffeurs
schiphol parkeren vinkje Elektrische oplaadpunten voor hybride en elektrische auto’s

Afstand Schiphol 10 min.
Schoonmaken ja
Overdekt ja
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking ja
Shuttle service nee
Minder valide ja
1 dag € 39,00
2 dagen € 45,00
3 dagen € 49,00
4 dagen € 54,00
5 dagen € 59,00
7 dagen € 65,00
14 dagen € 92,00
21 dagen € 116,00
Happy Valet Parking
Veenderveld 10
2371 TV Roelofarendsveen


Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol

Gemiddelde beoordeling van 3.4 sterren door 8 gebruikers

Review geplaatst op 24-10-2018 door Jessy uit Hem

Aankomst: 22-10-2018, vertrek: 29-10-2018

Ik had een coupon gekocht voor happy valet parking via Groupon. Ik had netjes betaald € 59,- en het formulier meegenomen op de dag van Vertek. Ik had de juiste vertrek en aankomst datum geboekt. Bij het afgeven van de auto werd naast het valet parking formulier gevraagd naar de voucher van Groupon. Die was ik tevergeefs vergeten mee te nemen. Ik dacht wacht die staat in mijn Groupon vouchers die ik betaald had. Wat denk je bij de betaalde voucher stond verlopen voucher en kon deze toch niet meer naar voren krijgen. Happy valet parking moest en zou deze hebben anders kon ik het volledige bedrag betalen van €85,- dit was dus ook. Ik kreeg de voucher niet meer in beeld, dus moest naast die 59,- ook nog eens 85,- betalen. Te gek voor woorden. Ik vroeg nog kan ik bij terugkomst de voucher niet geven. Nee was het antwoord!!! Ik moest en zou betalen. Ik had geen keus. Vervolgens Groupon benaderd of zij die voucher opnieuw konden versturen, maar nee daar kon Groupon ook niet aan meewerken.!! 2 bedrijven die dus niet dat extra beetje service kunnen verlenen. Groupon en valetpatking hebben hun geld en ik ben de gedupeerde. Ik ben echt heel teleurgesteld in beide partijen. Het zou mooi zijn als een van hun mij nog tegemoet zou kunnen komen. Groetjes Jessy Kramer

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 16-10-2018 door NVH uit Arnhem

Aankomst: 13-10-2018, vertrek: 16-10-2018

Wij waren wat huiverig na het lezen van mindere reviews maar voor ons een prima ervaring. Op heenreis stond de medewerker keurig op ons te wachten om de auto over te nemen op de afgesproken plaats. Op terugreis belletje bij bagageband en auto stond buiten al klaar. Geen schade of onlogische km-stand. Via Groupon aanbieding dus leuke prijs, dit maakt valetparking aantrekkelijk!

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 05-08-2018 door RAG uit den Haag

Aankomst: 05-08-2018, vertrek: 06-08-2018

Niet zo\\\'n fijne ervaring met deze aanbieder. na een lange reis, konden wij bellen op het moment dat wij al onze koffers van de band hadden gehaald. Na een terugreis uit Azie en een half uur wachten op je bagage, is het niet fijn als je een medewerker van Happy Travel aan de lijn krijgt die absoluut geen idee heeft waar je auto zich bevindt. Ook op kenteken kon hij niets vinden. We twijfelden nog of we de goede firma hadden gebeld. De medewerker zou op zoek gaan en ons terugbellen. Dat laatste heeft hij niet gedaan, dus zelf maar na een kwartier teruggebeld. Uiteindelijk kwam de auto op de juiste plek, maar deze medewerker was absoluut niet geschikt om zijn werk uit te oefenen. Bleek om iemand te gaan die net indient was, maar dat is niet mijn probleem. de chauffeuse die de auto kwam brengen was duidelijk wel op haar werk berekend. Al met al is mijn ervaring bij andere aanbieders is duidelijk beter.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 26-10-2017 door Jurgen uit Nieuw-Vossemeer

Aankomst: 11-08-2017, vertrek: 26-08-2017

30 minuten voordat ik bij Schiphol was heb ik gebeld dat ik er aan kwam. Daarna werd ik toen ik afslag Schiphol nam teruggebeld of ik in de buurt was. Ik stapte uit, koffers uit de auto, formulier gekeken en ik kon op reis. Bij terugkomst gebeld toen ik mijn koffers had en toen ik buiten kwam stond mijn auto al klaar. Ik kon na controle gelijk door. Prima om zo te parkeren. Ik had vooraf wel een beetje mijn twijfels bij zoiets, maar zou het nu zo weer doen. Tevreden klant!!

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 09-10-2017 door Djamila Hagemans uit Amersfoort

Aankomst: 24-09-2017, vertrek: 01-10-2017

Bij aankomst 10 minuten moeten wachten terwijl we een half uur van te voren hebben laten weten dat we er over 30 minuten zouden zijn. Bij terugkomst gelijk gebeld bij landing. toen werd ons verteld dat we nog een keer moeten bellen als we onze bagage hebben en dat ze er dan binnen 10 minuten zijn. dit hebben we gedaan en hebben ruim een HALF UUR moeten wachten totdat ze eindelijk de auto hebben afgelverd. SCHANDE! vooral hoe hier mee om wordt gegaan. het kan ze niks schelen dat je ontevreden bent, dat ze je lang laten wachten en op een excuus hoef je al helemaal niet te rekenen. Ik zal NOOIT meer via Happy valet parking boeken. absoluut geen aanrader!!

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 08-10-2017 door Ben uit Rotterdam

Aankomst: 17-10-2017, vertrek: 23-10-2017

Bij terugkomst bleek dat de Card van mijn Stinger uit de auto was verdwenen, tijdens de periode van Valet Parking. Happy Travel heeft, ondanks mijn diverse verzoeken, telefonisch en via email, niet gereageerd. Een flinke schadepost, zonder enige reactie van Happy Travel. Schande! Nu, na 3 weken, nog steeds niet opgelost! Absolute afrader!

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 22-09-2017 door Jan en Frida uit Muiderberg

Aankomst: 06-09-2017, vertrek: 15-09-2017

Goed bedrijf, volgende keer weer

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 19-09-2017 door Carola uit Spijkenisse

Aankomst: 30-08-2017, vertrek: 07-09-2017

Toen we vertrokken 7 minuten moeten wachten, dit was niet erg. Toen we terug kwamen en de bagage hadden gebeld, ze waren er al met de auto dit was om 02.30 uur. Chauffeur hielp ons met de koffers inladen. Zeer tevreden, boek dit bedrijf volgende keer weer.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk