Informatie

Goedkoop en veilig parkeren vlakbij Schiphol

Wilt u goedkoop en veilig parkeren, vlakbij Schiphol? Wij presenteren u een overzicht van de verschillende parkeerbedrijven. U kunt online het tarief vergelijken en het adres bekijken, zodat u voordelig kunt parkeren bij de luchthaven in Amsterdam. Uiteraard kunt u gebruik maken van lang parkeren, valet parking of andere vormen van park & fly. Bent u geschrokken van de tarieven van P1, P2 en P3 op Schiphol? Er zijn diverse alternatieven voor long parking beschikbaar, zodat u uw auto voordelig kunt parkeren.

Reviews van aanbieders van lang parkeren

We zorgen voor eerlijke en overzichtelijke informatie, we beoordelen de parkeeraanbieders op een aantal verschillende belangrijke punten. We hanteren standaard de volgende criteria:

  • Werkwijze van het parkeerbedrijf
  • Tarieven voor lang parkeren
  • Parkeerfaciliteiten
  • Rijgedrag van de chauffeurs
  • Houding van het personeel
  • Grootte van het parkeerbedrijf
  • Service bij valet parking

We zorgen bij SchipholParkeren.com op die manier voor een uitstekend overzicht van de verschillende mogelijkheden tot goedkoop lang parkeren. Wilt u graag vlakbij de luchthaven parkeren, of bent u op zoek naar een aantrekkelijke korting? Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij.

Goedkoop gebruik van valet parking

Wilt u de auto het liefst voor de vertrekhal afgeven en na terugkomst bij de aankomsthal weer oppikken? Dan kunt u gebruik maken van valet parking, u hoeft dan zelf niet naar het parkeerterrein te rijden. U kunt lang parkeren door de auto af te geven aan een ervaren chauffeur, die de auto ook weer netjes klaar zet wanneer u terugkomt. Valet parking biedt verschillende serviceniveaus, wij richten ons onder andere op de kwaliteit van het personeel de stiptheid, wachttijd en correctheid; zodat u een goede keuze kunt maken.

Parkeren en shuttle service

Wilt u goedkoop lang parkeren? Dan kunt u gebruik maken van de voordelige parkeerterreinen vlakbij Schiphol. Vanaf dit adres kunt u rekenen op een shuttleservice, die u over het algemeen binnen een paar minuten naar de luchthaven zal brengen. Komt u weer terug in Nederland? Dan brengt de shuttleservice u vanaf de luchthaven naar de parkeerlocatie, zodat u daar weer in uw auto kunt stappen om de reis voort te zetten.

Lang parkeren op Schiphol

Wilt u lang parkeren op Schiphol en daar een scherp tarief voor betalen? U kunt op de luchthaven zelf parkeren, of gebruik maken van de parkeerterreinen in de buurt. On-airport Parking is over het algemeen duurder dan Off-Airport Parking. In dit tweede geval kunt u gebruik maken van valet parking voor een hoogstaande service, of een gratis shuttle om zo goedkoop mogelijk gebruik te maken van lang parkeren.