Goedkoop parkeren bij Schiphol

goedkoop-parkeren-schiphol

De parkeerplaatsen bij Schiphol zijn de afgelopen periode flink onder handen genomen. Hierdoor zijn de prijzen voor het parkeren in sommige gevallen tot wel tien procent gestegen. Met andere woorden: goedkoop parkeren op de parkeerplaatsen van Schiphol is eigenlijk al niet meer aan de orde. Gelukkig zijn er nog voldoende uitstekende alternatieven.

Het vinden van een goedkope parkeerplaats bij Schiphol hoeft namelijk helemaal niet lastig te zijn. Vanwege de prijsstijgingen die de luchthaven heeft doorgevoerd, is het namelijk nog aantrekkelijk geworden om uw auto niet op, maar in de buurt van de luchthaven te parkeren. Niet alleen voor lang parkeren bij Schiphol of valet parking, ook als u gebruik wilt maken van shuttle parkeren.

Wanneer u uw auto iets verder weg zet, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat de omstandigheden veilig zijn. Op en rondom Schiphol zijn tientallen parkeerbedrijven actief, die stuk voor stuk pretenderen dat zij de beste service verlenen. Die woorden zeggen echter weinig als de daden achterblijven. Om die reden heeft Schipholparkeren.com een keurmerk in het leven geroepen.

Zorgeloos goedkoop parkeren bij Schiphol

Daarmee proberen we het kaf van het koren te scheiden. We testen alle parkeerservices zelf, zodat we u precies kunnen vertellen welke bedrijfjes wel, en welke niet aan te raden zijn. We letten daarbij onder meer op de rijstijl van de chauffeurs die uw auto voor u wegzetten, de afstand tot de luchthaven zelf, de parkeerfaciliteiten en de geboden service. Deze informatie is onder het kopje ‘expertreviews’ terug te vinden op onze site.

Hoe werkt het keurmerk voor goedkoop parkeren op Schiphol?

We kennen een keurmerk toe door 2x per jaar steekproefsgewijs een expertbeoordeling uit te voeren. Daarbij wordt specifiek gelet op de volgende zaken: de kwaliteit en de ligging van de faciliteiten, de netheid en servicegerichtheid van de medewerkers, de stiptheid en integriteit en transparantie. Zo maken we bijvoorbeeld foto’s voor en na, zodat we eventuele schade aan de auto kunnen aantonen. Voldoet een bedrijf niet (meer) aan onze eisen, dan wordt het keurmerklabel ingetrokken.

Ons keurmerk wordt uitgedeeld aan parkeerbedrijven voor valet parking en shuttle parkeren die hun zaakjes op orde hebben. In het verleden werkten we ook met een zogenaamd ’70% keurmerk’. Bedrijven die hun zaakjes redelijk maar niet volledig op orde hadden, konden hierdoor ook in aanmerking komen voor een soort ‘light’ keurmerk. Dat is echter verleden tijd: alleen helemaal goed, is nog goed genoeg.

Budget parking op Schiphol

Gaat u binnenkort op reis via Schiphol, dan doet u er verstandig aan om al op voorhand uw parkeerplaats te reserveren. U heeft dan de meeste keus om uw auto goedkoop te parkeren. Middels de handig vergelijkingstool op onze website vindt u een overzicht van beschikbare parkeerbedrijven. Wij adviseren om altijd te kiezen voor een bedrijf mét keurmerk. U heeft net kunnen lezen waarom.

Het vinden van een budget parkingplek op Schiphol via de vergelijker is eenvoudig. U geeft aan hoe lang u uw auto wilt parkeren en of het om valet parking of shuttle service gaat. Ook kunt u aangeven of u de selectie wilt sorteren op (bijvoorbeeld) prijs. Hierdoor ziet u op de resultatenpagina in één oogopslag wat voor u de beste budget parking optie is.

Tarieven goedkoop parkeren bij Schiphol

De tarieven voor goedkoop parkeren bij Schiphol verschillen per aanbieder en zijn afhankelijk van de service die uw voorkeur geniet: shuttle of valet parking. Door een aantal aanbieders uit onze vergelijkingstool naast elkaar te liggen, krijgt u snel en eenvoudig een goed beeld van de tarieven. Aan de hand daarvan kunt u dan de beste keus maken.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken