Kort parkeren Schiphol

kort-parkeren-schiphol

Gaat u kort op reis, maar wilt u in de tussentijd wel gewoon uw auto op een veilige manier onderbrengen in de buurt van Schiphol? Om zeker te zijn van een veilige plek, was u tot voor kort aangewezen op de parkeerplekken van het vliegveld zelf. Dat biedt als voordeel dat u dicht in de buurt van de vertrek- en aankomsthal zit. Groot nadeel: de kosten zijn hoog.

Om die reden is het voor kort parkeren bij Schiphol verstandig om andere opties te verkennen. Heeft u bijvoorbeeld weleens gedacht aan valet parking? Dat houdt in dat u uw auto bij de vertrek- of aankomsthal laat ophalen/afleveren, waarna een chauffeur de rest voor u regelt. Twee dagen later heeft u uw auto gewoon weer terug. Nu horen we u bijna denken: is dat wel veilig? Kan ik mijn auto zomaar toevertrouwen aan een externe partij?

Veilig kort parkeren op Schiphol

Die vragen stelt u niet voor niets. Rondom Schiphol zijn veel parkeeraanbieders actief, die stuk voor stuk voor u uw auto kunnen parkeren. Een groot aanbod betekent echter automatisch dat er ook bedrijven zijn die tekortschieten. Alhoewel het merendeel te goeder trouw is, zijn er ook uitzonderingen. Kort parkeren rond Schiphol kan dan eindigen in een vervelend avontuur.

Schipholparkeren.com heeft daarom een Keurmerk in het leven geroepen. Hiermee trachten wij orde te scheppen en het kaf van het koren te scheiden. Dit doen we door zogeheten expertreviews. Ieder bedrijf wordt afzonderlijk aan een test onderworpen. We parkeren er onze auto’s of laten ze parkeren. Dat volgen we en leggen we vast met een camera.

Dat stelt ons in staat om de rijstijl van de chauffeurs na te gaan, de afstand op te nemen, de parkeerfaciliteiten te beoordelen en de geboden service te onderzoeken. Dit resulteert in een rapport over de parkeeraanbieder. Aan de hand daarvan bepaalt Schipholparkeren.com of het betreffende bedrijf in aanmerking komt voor het keurmerk. Zo weet u zeker dat uw auto tijdens uw reis in veilige handen is.

Goedkoper kort parkeren op Schiphol

Onze handige vergelijkingstool is niet alleen handig om snel te achterhalen of u een bepaald bedrijf kunt vertrouwen. Ook vindt u snel een scherp tarief. De kort parkeren opties van Schiphol zelf zijn in de regel behoorlijk aan de prijs, waardoor een gezellig weekendje weg een duur staartje kan krijgen. Door voor vertrek slim online te vergelijken, weet u zeker dat u ook op dat gebied goed zit.

Zo is het al mogelijk om gebruik te maken van valet parking en de auto 2 dagen te parkeren, terwijl u gewoon bij de vertrekhal kunt uitstappen. Het door uzelf geselecteerde parkeerbedrijf zorgt er vervolgens voor dat uw auto veilig en correct wordt afgeleverd. Bij terugkomst staat de auto ook weer netjes klaar. Indien u toch liever zelf uw auto parkeert, zijn er ook tal van shuttle services beschikbaar.

Hoe vind ik de beste korte parkeerdeal voor Schiphol?

Gaat u binnenkort een korte trip maken, dan is het verstandig om vooraf uw zaakjes al goed te regelen. In de vergelijkingstool op Schipholparkeren.com kunt u aangeven hoeveel dagen u uw auto wilt parkeren, en of u liever gebruikmaakt van valet parking of een shuttle service. Vervolgens kiest u voor een aanbieder met ons keurmerk, zodat ook de veiligheid, stiptheid en integriteit gegarandeerd is.

Standaard worden de zoekresultaten gesorteerd op populariteit. Het is echter aan te bevelen om te sorteren op prijs, zodat u op de volgende pagina meteen kunt zien welke aanbieder het meest gunstige tarief biedt. Gevonden wat u zocht voor het kort parkeren op Schiphol? Klik door naar de aanbieder van uw keuze, leg de deal vast en de voorpret kan écht beginnen.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken