Lang parkeren Schiphol

lang-parkeren-schipholLang parkeren op Schiphol kan op P3 van de luchthaven zelf, net als bij een aantal andere parkeeraanbieders in de omgeving. Het is daar vaak een stuk goedkoper om te parkeren. Wij controleren alle parkeerbedrijven bij Schiphol en zorgen er met onze expertreviews voor dat u eenvoudig na kunt gaan waar u uw auto veilig kunt parkeren. Bovendien maken we onderscheid tussen shuttle parkeren en valet parkeren bij Schiphol, waardoor u de auto zelf naar de parkeerplaats kunt rijden en de sleutel mee kunt nemen of u de auto gewoon voor de deur van de vertrekhal kunt afgeven.

Lang parkeren op Schiphol P3 was voor veel mensen lange tijd een haast automatische keuze. Het is echter ook de duurste keuze en helaas lang niet altijd de snelste. Er bestaan andere mogelijkheden om goedkoper te parkeren bij Schiphol en bovendien vlotter door te reizen naar de incheckbalies. Dat kan zowel op basis van shuttle parkeren als valet parkeren, altijd gericht op de lange termijn (8 dagen of langer).

We helpen u graag goedkoop lang te parkeren, door de opties tot lang parkeren op Schiphol te vergelijken. Op die manier betaalt u een zo laag mogelijke prijs, met de zekerheid van ons Keurmerk Schiphol Parkeren.

Lang parkeren op Schiphol P3

Lang parkeren op Schiphol P3 stond ook wel bekend als Schiphol Smart Parking. ‘Smart’ stond in dit geval voor het automatisch kunnen inrijden en uitrijden, door gebruik te maken van uw creditcard. Steeds meer mensen ontdekken dat de parkeerplaats van de luchthaven zelf minder ‘smart’ is als u de auto voordelig wilt parkeren. Er zijn diverse andere betrouwbare parkeeraanbieders in de nabije omgeving beschikbaar, die soms zelfs dichterbij de luchthaven zitten. Dankzij de lagere tarieven daar bespaart u eenvoudig op de parkeerkosten, terwijl wij er met ons keurmerk voor zorgen dat u zonder problemen een betrouwbare keuze kunt maken.

Goedkoop lang parkeren bij Schiphol

Goedkoop lang parkeren bij Schiphol is wat dat betreft een kwestie van goed vergelijken en voldoende informatie inwinnen. Het is voor u natuurlijk ondoenlijk om alle aanbieders uit te proberen en daarna een keuze te maken, vandaar dat wij dat al voor u gedaan hebben.

We parkeerden onze auto’s bij de verschillende parkeeraanbieders voor lang parkeren bij Schiphol. We gaven online aan dat we de auto bijvoorbeeld 8 dagen wilden parkeren, we gebruik wilden maken van de shuttle service en dat we een overzicht wilden zien van alle parkeeraanbieders. We sorteerden ze op basis van de prijs en begonnen met de goedkoopste aanbieder.

Op die manier hebben we de expertreviews voor lang parkeren bij Schiphol kunnen schrijven, waarmee we er graag voor zorgen dat u een goed beeld krijgt van de verschillende beschikbare aanbieders. We zetten de sterke punten en de zwakke punten op een rij en kennen de beste parkeerbedrijven ons Keurmerk Schiphol Parkeren toe.

Op die manier kunt u goedkoper lang parkeren bij Schiphol, zonder dat u risico hoeft te nemen met de kwaliteit en betrouwbaarheid van de aanbieder. In plaats daarvan kunt u handig gebruik maken van het onderzoek dat wij alvast voor u hebben gedaan. Wij zorgen ervoor dat u online een vergelijking kunt maken van de mogelijkheden om lang te parkeren bij Schiphol, zonder dat u gebruik hoeft te maken van de dure parkeerplaatsen op P3.

Shuttle parkeren of valet parkeren

Uiteraard kunt u lang parkeren bij Schiphol op de manier die u het meest prettig vindt. We onderscheiden twee verschillende mogelijkheden:

In onze expertreviews checken we de beide mogelijkheden tot parkeren (indien aangeboden), waardoor we die goed naast elkaar kunnen zetten. Bij parkeren op basis van de shuttle service gebruikt u dezelfde methode zoals die ook bij lang parkeren op Schiphol P3 gebruikelijk is. U rijdt de auto zelf naar de parkeerlocatie, om die daar neer te zetten en de sleutel mee te nemen. Een shuttle service rijdt u in een paar minuten naar de luchthaven en haalt u weer op nadat u bent geland.

Valet parking werkt net iets anders. In dat geval kunt u de auto gewoon naar de luchthaven zelf rijden. Voor de deur van bijvoorbeeld de vertrekhal op Schiphol spreekt u af met de chauffeur van de parkeeraanbieder. Hij of zij zal de auto lang parkeren op het parkeerterrein in de buurt, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Bij terugkomst staat de chauffeur met uw auto voor u klaar, zodat u na de landing meteen door naar huis of naar uw werk kunt rijden.

Er is in de beide gevallen sprake van lang parkeren bij Schiphol en er bestaan in de beide gevallen mogelijkheden om dat goedkoper te doen dan op P3 of met valet parking van Schiphol zelf. We parkeerden meerdere auto’s en schreven daar de expertreviews over, op basis waarvan we een aantal parkeerbedrijven ons Keurmerk Schiphol Parkeren uitdeelden.

Lang parkeren bij Schiphol vergelijken

Dat keurmerk voor aanbieders van lang parkeren bij Schiphol maakt het voor u heel eenvoudig om na te gaan waar u de auto het best kunt parkeren. We begrijpen dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet, vandaar dat we de expertreviews en het keurmerk gebruiken om wat duidelijkheid te scheppen.

U kunt online de mogelijkheden tot lang parkeren bij Schiphol vergelijken, op basis van de volgende gegevens:

  • Gewenste parkeerduur in dagen
  • Shuttle service of valet parking
  • Met keurmerk of alle aanbieders

Vervolgens kunt u de parkeeraanbieders sorteren op basis van populariteit, de prijs, online beoordelingen van andere klanten of de afstand tot de luchthaven. We maken goedkoper lang parkeren bij Schiphol daarmee graag zo gemakkelijk en betrouwbaar mogelijk. U hoeft niet meer duur te parkeren op P3 Lang Parkeren, in plaats daarvan zijn er goedkopere en uiterst betrouwbare alternatieven beschikbaar.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken