moenis parking test en beoordeling

Moenis Valet Parking: test en beoordeling

Geplaatst op 19 februari, 2022

Moenis Valet Parking is een betrouwbaar parkeerbedrijf met ons Schiphol Parkeren Keurmerk. Recent deden we een nieuwe steekproef en gingen we na of het bedrijf de zaken nog steeds goed op orde heeft. Anoniem, zodat we een goede beoordeling van de aangeboden parkeerdiensten konden maken.

We waren aanwezig toen een chauffeur van Moenis Valet Parking de auto van een klant aannam bij de vertrekhal op Schiphol. Wij reden er in onze eigen auto achteraan om een goede beoordeling te kunnen maken.

Herkenbare chauffeur die een grapje maakt

De chauffeur van Moenis Valet Parking was goed herkenbaar, zoals het bedrijf belooft op de website. Bovendien werd de auto netjes op tijd aangenomen. De chauffeur ging klantvriendelijk te werk en maakte zelfs een paar grapjes tijdens het uitladen van de bagage. Het was duidelijk dat de klant op een fijne manier werd geholpen, waardoor de vakantie goed kon beginnen. Nadat de sleutels waren overgedragen kon de klant door met inchecken en de reis vervolgen.

De Moenis Valet Parking valet-chauffeur reed netjes naar het parkeerterrein van het bedrijf. Zonder omwegen en door zich goed aan de verkeersregels te houden, waardoor we daar niets op konden aanmerken. Er werd in totaal 5 kilometer met de auto gereden naar de parkeerplaats. Inclusief de rit terug stond er niet meer dan 10 kilometer extra op de teller, waardoor de auto daar de hele tijd heeft gestaan.

Beveiligd parkeerterrein aan de landingsbaan van Schiphol.

In dit geval had de klant gekozen voor een reguliere parkeerplaats. De chauffeur reed naar de parkeerlocatie pal aan de landingsbaan van Schiphol. Op korte afstand van de luchthaven, waardoor het niet nodig was om veel kilometers met de auto te maken.

Het terrein is goed beveiligd, dankzij hekken die er overal omheen staan. Bovendien is er 24/7 bewaking aanwezig, die de situatie goed in de gaten houdt. Een bijkomend voordeel van de locatie op korte afstand is dat de chauffeur er weer netjes op tijd is om de auto terug te geven aan de eigenaar.

Uitstekende ervaring bij Moenis Valet Parking

De ervaring met valet parking bij Moenis Valet Parking was uitstekend. Dat lijkt aan te geven dat het parkeerbedrijf bij Schiphol de zaken nog steeds goed op orde heeft.

Op deze manier zullen we zowel Moenis Valet Parking als andere parkeerbedrijven regelmatig controleren. We helpen u op die manier graag te bepalen waar u vlot, veilig en voordelig uw auto kunt parkeren. Met het vertrouwen van het Schiphol Parkeren Keurmerk, zodat het bedrijf de zaken goed op orde heeft en netjes met uw auto om zal gaan.


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

 


navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken