parkingpro

Nieuw: online boeken via ParkingPro met directe bevestiging

Geplaatst op 26 mei, 2021

parkingproHier op SchipholParkeren.com vindt u informatie over betrouwbare parkeerbedrijven. En sinds kort kunt u daar meteen een parkeerplaats boeken en reserveren, zonder dat u daarvoor apart naar de website van het bedrijf hoeft. We zijn de samenwerking met ParkingPro aangegaan. Dat betekent dat u direct online kunt boeken, rechtstreeks bij het parkeerbedrijf van uw keuze. Daar ontvangt u meteen een bevestiging van, zodat u zeker weet dat dit goed gegaan is. Natuurlijk parkeert u bij de parkeerbedrijven die hun zaken goed op orde hebben. We reiken die bedrijven ons SchipholParkeren Keurmerk uit, om aan te tonen waar u goed terecht kunt. Met die parkeerbedrijven gaan we de samenwerking aan, via ParkingPro.

Reserveren via ParkingPro

Dat we samenwerking met ParkingPro zal u in de praktijk waarschijnlijk niet merken. We hebben het proces zo makkelijk mogelijk gemaakt:

 • Online vergelijken
  Zoals altijd kunt u gewoon online de verschillende parkeerbedrijven met elkaar vergelijken. We presenteren de verschillende betrouwbare bedrijven, met ons Schiphol Parkeren Keurmerk. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt, waarvoor u bovendien een scherpe prijs betaalt.
 • Parkeerplaats reserveren
  U kunt gewoon online een parkeerplaats reserveren. Dat kan dankzij ParkingPro gewoon via onze website. U hoeft de website niet meer te verlaten, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Ondertussen krijgt het parkeerbedrijf direct de boeking van u door, dat hoeven wij niet handmatig te doen.
 • Bevestiging van het parkeerbedrijf
  U ontvangt vervolgens een bevestiging van ons, omdat u op hier de boeking heeft gemaakt. En heeft u vragen? Dan kunt u meteen met ons of het parkeerbedrijf contact opnemen over wat u graag wilt weten.

Voordelen voor u als reiziger

Met onze samenwerking profiteert u als reiziger van een aantal voordelen. Betrouwbaar parkeren bij Schiphol wordt een stuk makkelijker en voordeliger:

 • Goedkoper parkeren bij Schiphol
  U kunt goedkoper parkeren bij Schiphol, dankzij het gemak waarmee u aanbieders kunt vergelijken. Vergelijk en vind de laagste prijs, bij een parkeerbedrijf met ons keurmerk. Dan weet u zeker dat de parkeerplaats goed geregeld is.
 • Betrouwbare parkeerbedrijven
  Wij vergelijken alleen de betrouwbare parkeerbedrijven. Ze hebben ons Schiphol Parkeren Keurmerk. Zo weet u zeker dat u daar niet op hoeft te letten, en gewoon kunt zoeken naar de laagste prijs voor uw reservering.
 • Rechtstreekse boeking
  U doet dankzij de samenwerking met ParkingPro een boeking rechtstreeks bij het parkeerbedrijf. We hoeven die niet meer handmatig door te sturen, zodat dit meteen geregeld is.
 • Directe bevestiging
  U ontvangt van het parkeerbedrijf de directe bevestiging van de reservering. Daarin staat alle informatie die u nodig heeft. Het is niet meer nodig om daarop te wachten, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken