schiphol parkeerbedrijven testen

Nieuw ontwerp voor onze Expertreviews: makkelijker een betrouwbaar parkeerbedrijf vinden

Geplaatst op 15 december, 2019

schiphol parkeerbedrijven testenOnze Expertreviews zijn al jarenlang een handig hulpmiddel voor reizigers die hun auto parkeren op of bij Schiphol. We beoordelen de actieve parkeeraanbieders maken inzichtelijk welke service en faciliteiten u er kunt verwachten. Het is een handig hulpmiddel om het kaf van het koren te scheiden, bijvoorbeeld in combinatie met ons Schiphol Parkeren Keurmerk.

Ondertussen werken we doorlopend aan verbeteringen, bijvoorbeeld op de website en in de Expertreviews die we schrijven. Daarmee proberen we zo helder mogelijk inzichtelijk te maken hoe de parkeerbedrijven scoren en wat u daarvan kunt verwachten. Dankzij drie nieuwe verbeteringen wordt het nog makkelijker om de juiste bedrijven te vinden en daar een parkeerplek bij Schiphol te boeken.

Nieuw ontwerp: 3 verbeteringen

Benieuwd naar de drie verbeteringen die we hebben doorgevoerd? We zetten ze voor u op een rij:

  • Overzicht van de eisen
    In het nieuwe ontwerp van de Expertreviews wordt in één oogopslag duidelijk welke eisen we gebruiken in de beoordelingen. We geven duidelijk aan waar we op letten, zodat u meteen weet hoe de parkeerbedrijven op die punten scoren.
  • Zicht op de herkenbaarheid van chauffeurs en shuttlebussen
    We hebben bij onze bezoekers en klanten gemerkt dat zij het vooral belangrijk vinden dat de chauffeurs en de shuttlebussen goed herkenbaar zijn. Alleen op die manier is het duidelijk waar zij moeten zijn. Dat voorkomt veel onduidelijkheid en maakt het makkelijker om de auto te parkeren. In het nieuwe ontwerp geven we daar meer aandacht aan, om de wens van onze bezoekers te verwerken in de presentatie.
  • Resultaten van de test in een overzichtelijk rapport
    Tenslotte hebben we een overzichtelijk rapport gecreëerd, waarin al onze bevindingen op een rij staan. Dat doen we voor elk parkeerbedrijf op dezelfde manier, om ze ook onderling makkelijker met elkaar te kunnen vergelijken.

Betrouwbaar parkeerbedrijf: een kijkje in de keuken

Op zoek naar een betrouwbaar parkeerbedrijf of benieuwd hoe u de verschillende aanbieders het best met elkaar kunt vergelijken? Wij geven u met de Expertreviews graag een kijkje in de keuken. Het is de makkelijkste manier om een goede keuze te maken. En kiest u voor een bedrijf met ons Schiphol Parkeren Keurmerk? Dan kunt u er vanuit gaan dat het gaat om een betrouwbare parkeeraanbieder, waar u zonder problemen de auto kunt parkeren.

Parkeren bij Schiphol: Shuttle Parkeren en Valet Parking

Parkeren bij Schiphol door gebruik te maken van Shuttle Parkeren of Valet Parking? We beoordelen de beide type bedrijven en zorgen er met de Expertreviews voor dat u er makkelijk achter komt waar u de auto het best neer kunt zetten. Eenvoudig online te reserveren en vaak dichtbij de luchthaven, al zijn dat natuurlijk belangrijk zaken die we in de reviews met u delen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken