xclusive parking test en beoordeling

Test en beoordeling: Xclusive Parking

Geplaatst op 06 mei, 2019

Xclusive Parking is sinds 2015 actief en beschikt al een tijd lang over ons Schiphol Parkeren Keurmerk. Het bedrijf heeft de zaken altijd goed op orde gehad. We deden een nieuwe test en maakten opnieuw een beoordeling, zodat we konden nagaan hoe Xclusive Parking de zaken inmiddels regelt.

We maakten gebruik van valet parking, waarin Xclusive Parking is gespecialiseerd. De chauffeurs nemen de auto aan tussen vertrekhal 2 en 3 in de bekende bocht, waar veel meer bedrijven actief zijn. Hier wordt de auto ook weer afgegeven op het moment dat u terugkomt op de luchthaven, waardoor u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Valet parking op korte afstand

De parkeerlocatie van Xclusive Parking bevindt zich op circa 4,5 kilometer van de luchthaven, waardoor de chauffeur er in zo’n 7 minuten naartoe kan rijden. Het bedrijf garandeert dat er maximaal 30 kilometer met de auto gereden wordt. Soms worden de auto’s tijdelijk ergens anders geparkeerd, om ze daarna door te rijden naar de uiteindelijke locatie. Op die manier kan het gaan om meer kilometers dan de rit van 4,5 km heen en weer terug.

De chauffeurs gaan netjes met de auto om, we hebben tijdens de test van Xclusive Parking geen vreemde dingen gezien. Bovendien zijn de chauffeurs goed herkenbaar, waren ze in ons geval ruim op tijd aanwezig. Zodra de auto eenmaal geparkeerd is wordt er gebruik gemaakt van een sleutelberging. De chauffeurs houden de vluchttijden goed in de gaten, om de auto weer op tijd bij de vertrekhal voor u klaar te zetten.

Wassen en meer mogelijkheden

Tijdens het parkeren kunt u gebruik maken van een paar extra diensten. U kunt de auto van binnen en van buiten laten wassen of weer als nieuw laten maken voor een meerprijs. Op die manier probeert Xclusive Parking extra service te bieden.

Het bedrijf belooft minimale wachttijden, al kan het er tijdens de drukke perioden in het jaar iets langer duren om de auto af te geven en weer terug te krijgen. Het bedrijf is 24/7 beschikbaar bij vragen, waardoor het nooit onduidelijk hoeft te zijn wanneer de auto wordt opgehaald of teruggegeven.

Familiebedrijf met meerdere labels

Xclusive Parking is een familiebedrijf dat jaarlijks 10.000 auto’s parkeert. Inmiddels heeft het bedrijf ook Moenis Parking overgenomen, net als Parkingpoint. De beide bedrijven behoren tot hetzelfde moederbedrijf, waardoor u daar kunt rekenen op dezelfde service en benadering.

Wat ons betreft is Xclusive Parking goed door de test gekomen en is een positieve beoordeling daardoor op z’n plaats. Het bedrijf behoudt ons Schiphol Parkeren Keurmerk, iets waar we natuurlijk trots op zijn.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken