Parkfly

Parkfly parkeerde auto’s van honderdduizenden reizigers en wil dat vooral zo voordelig mogelijk maken. Dat kan op basis van lang parkeren en valet parkeren. Reizigers die hun auto zelf willen parkeren rijden naar het parkeerterrein en kunnen vanaf daar met de shuttlebus naar de luchthaven reizen. Ze kunnen hun sleutel meenemen en betalen een lage prijs. Reizigers die liever voor de deur van de vertrekhal uitstappen kunnen gebruik maken van valet parking bij Schiphol. De ervaren chauffeurs van het parkeerbedrijf rijden de auto naar de parkeerplaats en halen die weer op zodra de reiziger terugkomt op de luchthaven.

Parkfly biedt naar eigen zeggen een aantal voordelen, zoals een afgesloten en bewaakt terrein om de auto’s te parkeren. Het is er ook mogelijk om gebruik te maken van een overdekte parkeerplaats, voor extra bescherming van de auto. Wijzigen van een reservering is er standaard kosteloos, net als het annuleren daarvan. Onder andere daardoor kan het bedrijf rekenen op hoge klantwaarderingen. Ook de shuttlebus naar de luchthaven en weer terug draagt daar aan bij, zowel overdag als ’s nachts zonder toeslag. Bovendien biedt Parkfly de mogelijkheid tot Sleep, Park en Fly, in samenwerking met Hotel Chariot.

sentiment_very_satisfied Gratis shuttle naar de luchthaven
sentiment_very_satisfied 24/7 non-stop service
sentiment_very_satisfied Betrouwbare parking met goede faciliteiten
sentiment_neutral Sleutel afgifte verplicht
Afstand Schiphol 12 min.
Schoonmaken ja
Overdekt ja
Valet parking ja
Shuttle service ja
1 dag € 15,00
2 dagen € 15,00
3 dagen € 24,50
7 dagen € 40,00
14 dagen € 69,00
Parkfly
Aalsmeerderweg 191
1432 CL Aalsmeer


Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Gemiddelde beoordeling van 5 sterren door 1 gebruikers

Review geplaatst op 07-06-2019 door Lia Veen uit Leeuwarden

Aankomst: 22-05-2019, vertrek: 01-06-2019

Wij wonen in Leeuwarden en maken altijd gebruik van Parkfly in combinatie met hotel Chariot. Een betere alternatief bestaat er voor ons niet. We gaan uitgerust op reis en zonder stress omdat we de eerste nacht overnachten in hotel Chariot en de volgende morgen op tijd door Parkfly naar de vertrekhal worden gebracht. Geen last van file's en de vakantie begint goed uitgerust.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk