ParkFlyRent

Gratis parkeren bij Schiphol

ParkFlyRent maakt het mogelijk om gratis te parkeren. Na het boeken van de vliegtickets is het voldoende om een parkeerplek te reserveren. De aanbieder gebruikt de auto dan om huurders de kans te bieden tijdelijk een auto bij de luchthaven te huren. Op die manier kunnen zij voordelig een auto huren, terwijl u gratis parkeert of daar zelfs geld mee kunt verdienen.

ParkFlyRent vindt het bovendien belangrijk om het parkeren zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door u online aan parkeerplaats te laten reserveren. Vervolgens kunt u de auto inleveren op het kantoor bij de luchthaven. De parkeeraanbieder haalt u bij terugkomst bij de vertrekhal op en brengt u naar uw eigen auto, op kantoor bij ParkFlyRent.

Reserveren en inleveren

Het reserveren van een parkeerplaats bij ParkFlyRent gebeurt gewoon online. Het is daarbij belangrijk om aan een aantal belangrijke voorwaarden te doen. U kunt de parkeerplek reserveren door uw auto aan te melden. ParkFlyRent beoordeelt of u voldoet aan de voorwaarden, om u vervolgens aan te geven of er een plaats beschikbaar is.

Op de dag van vertrek rijdt u met de auto naar de luchthaven. Tenminste, naar het kantoor van ParkFlyRent om daar de auto aan te bieden. Medewerkers nemen de auto in ontvangst en brengen u in uw eigen auto naar de vertrekhal. Om daar voor de deur uit te stappen. Vervolgens parkeren zij de auto en bieden ze die aan. Aan gescreende huurders, om er zeker van te zijn dat er niets met de auto gebeurt.

Auto weer ophalen

Bij terugkomst op Schiphol of Eindhoven Airport staat de auto weer klaar bij de aankomsthal, om daarin meteen te kunnen wegrijden. Op die manier kunt u parkeren bij Schiphol, zonder de hoge kosten die daarbij vaak komen kijken. Het is een gemakkelijke en vooral voordelige manier van parkeren. Terwijl de voorwaarden en de screening van de huurders er bij ParkFlyRent voor moeten zorgen dat u daar zonder problemen gebruik van kunt maken.

Afstand Schiphol 10 min.
Schoonmaken ja
Overdekt nee
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking nee
Shuttle service nee
Minder valide nee
1 dag € 0,01
2 dagen € 0,01
3 dagen € 0,01
4 dagen € 0,01
5 dagen € 0,01
7 dagen € 0,01
14 dagen € 0,01
21 dagen € 0,01
ParkFlyRent
Beechavenue 54
1119 PW Schiphol-Rijk


Keurmerk

Deze aanbieder voldoet niet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, of is nog niet door ons getest.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol