Park&Go Schiphol

Parkeren bij Park&Go? Een parkeerbedrijf bij Schiphol, dat naar eigen zeggen parkeerplaatsen aanbiedt om zorgeloos uw auto te parkeren. Makkelijk online te boeken en natuurlijk 24/7 beschikbaar, om er ook ’s avonds en in de weekenden goed terecht te kunnen.

De medewerkers van Park&Go helpen bijzet inladen en uitladen van de bagage, waardoor het niet nodig is om dat allemaal zelf te doen. De website zit op een eenvoudige manier in elkaar, en biedt de mogelijkheid om een parkeerplaats te reserveren. Het bedrijf is er voor zowel zakelijke als particuliere klanten, die hun auto op een voordelige manier bij Schiphol willen parkeren.

Service bij Park&Go

U kunt bij Park&Go rekenen op een uitgebreide service. Die is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen met het uitladen van de bagage, zodat u dat niet allemaal zelf hoeft te doen.

Bovendien kunt u bij Park&Go gewoon tot aan de vertrekhal van Schiphol rijden, waar een medewerker de auto van u overneemt. Die rijdt de auto naar het beveiligde parkeerterrein van het bedrijf, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Bij terugkomst staat de auto weer voor u klaar bij de aankomsthal. U hoeft alleen maar in te stappen en naar huis of naar uw werk te rijden, zodat parkeren een fluitje van een cent wordt.

Privé en zakelijk parkeren

Park&Go is er voor particuliere en voor zakelijke klanten. Zakelijk is het mogelijk om de parkeerkosten maandelijks te laten factureren, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Zakelijk kunt u bovendien rekenen op 10% korting en kunt u eenvoudig zelf uw reserveren beheren. Reserveren gaat sneller dan gebruikelijk en is zelfs tot een uur vooraf mogelijk. Dat biedt de kans om op het laatste moment een reservering te maken voor een parkeerplaats bij Schiphol, om er daarna min of meer meteen naartoe te rijden.

Ontdek online de mogelijkheden van Park&Go om een parkeerplaats te reserveren, zodat u daar privé of zakelijk meteen gebruik van kunt maken.

Afstand Schiphol 10 min.
Schoonmaken nee
Overdekt nee
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking ja
Shuttle service nee
Minder valide ja
1 dag € 44,00
2 dagen € 50,00
3 dagen € 55,00
4 dagen € 55,00
5 dagen € 56,00
7 dagen € 58,00
14 dagen € 90,00
21 dagen € 100,00
Park&Go Schiphol
Uiverweg§ 2
1118 DS Schiphol


Keurmerk

Deze aanbieder voldoet niet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, of is nog niet door ons getest.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol

Gemiddelde beoordeling van 1 sterren door 1 gebruikers

Review geplaatst op 27-10-2018 door E. Aarts uit -

Aankomst: 01-08-2018, vertrek: 15-08-2018

Wij hebben onze auto met een afgebroken middenconsole teruggekregen van Park&Go. In eerste instantie werd er gezegd dat wij de auto in deze staat hadden afgegeven maar de chauffeur, Daniël, die onze auto 29/9/18 in ontvangst genomen heeft, liet weten dat hij zich kon herinneren dat de console intact was bij het inleveren van de sleutels. Daniël was bereidt om dit ook op papier te zetten en hij verzekerde ons dat, wanneer wij de volgende dag contact zouden opnemen, Alles netjes zou worden afgehandeld. Maar wat blijkt? Het bedrijf zegt niet aansprakelijk te zijn, Daniël heeft het formulier niet getekend en alle medewerkers zijn te vertrouwen dus.....wij zijn de gedupeerde leugenaars met een schade van 408 euro! Uiteraard aangifte gedaan bij de politie.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk