Parking4Schiphol

Parking4Schiphol is er zowel voor de zakelijke reiziger als de vakantieganger. De aanbieder biedt u graag de kans om veilig, goedkoop en snel te parkeren bij Schiphol. U kunt eenvoudig online of telefonisch een parkeerplaats reserveren, om uw auto op de dag van vertrek vervolgens zorgeloos te kunnen parkeren.

Het is bij Parking4Schiphol niet nodig om lang te zoeken naar een parkeerplaats. In plaats daarvan kunt u daar makkelijk gebruik van maken, net als van de shuttle die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Medewerkers helpen u graag met het uitladen van de bagage en zorgen er bij terugkomst ook voor dat ze weer voor u klaarstaan.

Het parkeerterrein van Parking4Schiphol is netjes verhard, waardoor u daar op een degelijke manier gebruik van kunt maken. Ondanks al die voordelen betaalt u toch een scherpe prijs, waardoor parkeren bij Schiphol niet langer duur hoeft te zijn.

Betaalbaar parkeren bij Parking4 Schiphol

De aanbieder vindt het belangrijk om betaalbare parkeerplaatsen aan te bieden. De shuttle rijdt in ongeveer 10 minuten naar de vertrekhal toe, waardoor het niet nodig is om veel eerder aanwezig te zijn. En bij terugkomst kunt u weer gebruik maken van de shuttle terug naar uw auto. Het is een soepele en ontspannen manier van reizen, waarvoor u tegelijkertijd een scherpe prijs betaalt.

In 4 stappen parkeren

Benieuwd hoe het parkeren bij Parking4Schiphol in z’n werk gaat? Er is sprake van 4 duidelijke stappen. U maakt online een reservering voor uw parkeerplaats, of neem telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Vervolgens rijdt u op de dag van vertrek naar Schiphol toe. U parkeert op de parkeerlocatie, waar een shuttlebus u naar de luchthaven zal brengen. Vervolgens kunt u genieten van uw vakantie, terwijl u zeker weet dat uw auto op een veilige plaats staat. Het geeft goed aan hoe Parking4 Schiphol werkt en hoe u er vanuit kunt gaan dat u geen omkijken heeft naar uw auto en de parkeerplaats.

Afstand Schiphol 12 min.
Schoonmaken nee
Overdekt ja
Valet parking nee
Shuttle service ja
1 dag € 56,50
2 dagen € 59,50
3 dagen € 63,50
7 dagen € 76,00
14 dagen € 97,00
Parking4Schiphol
Cilinderweg 43
2371 DZ Roelofarendsveen


Keurmerk

Deze aanbieder voldoet niet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, of is nog niet door ons getest.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Gemiddelde beoordeling van 5 sterren door 1 gebruikers

Review geplaatst op 10-01-2019 door Philip Davies uit Germany

Aankomst: 03-01-2019, vertrek: 08-01-2019

Reservation, contact, shuttle and the parking itself were all excellent. Thoroughly recommend this service.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk