Airport Parking Services

parkeren schiphol logo airport parking

Airport Parking Services biedt reizigers de mogelijkheid veilig, voordelig en dichtbij Schiphol te parkeren. Tenminste, dat is wat de parkeeraanbieder daar zelf over zegt. Wij parkeerden voor deze expertreview van Airport Parking Services meerdere keren onze auto en beoordeelden zelf de service die werd geboden. Het is er inderdaad mogelijk om veilig (overdekt) te parkeren, de service is er goed en de tarieven zijn er scherp. Bovendien ligt de parkeerlocatie op 9 minuten rijden van Schiphol. Er zijn parkeeraanbieders dichterbij de luchthaven, maar dit valt toch niet tegen.

We schrijven de expertreview van Airport Parking Services om het parkeren bij Schiphol te vergelijken, zodat u een betere keuze kunt maken uit de verschillende parkeeraanbieders. We parkeerden er onze auto en keken zowel naar de parkeerfaciliteit als de aangeboden service en het tarief dat werd berekend. We namen contact op met de klantenservice en vormden ons op die manier een goed beeld van hoe Airport Parking Services zorgt voor de parkeerplaats die u wenst.

Overdekt parkeren met goede service bij Airport Parking Services

Het klopt dat u veilig kunt parkeren bij Airport Parking Services, er is sprake van een beveiligde parkeerlocatie waar u zowel indoor als outdoor kunt parkeren. Bovendien zijn de tarieven er scherp, waardoor we de kans hadden om er voordelig gebruik te maken van een parkeerplaats. Tot dusver kloppen dus de beweringen van Airport Parking Services en dat geldt ook voor het ‘dichtbij Schiphol’ parkeren. De parkeerlocatie bevindt zich op 9 minuten rijden van de luchthaven. Dit is niet het dichtste bij, maar ook niet te ver van de luchthaven.

Airport Parking Services combineert die beloften met een snelle service en behulpzame medewerkers. De parkeerlocatie was gemakkelijk te vinden, maar ook toen we daar vragen over stelden om er te kunnen komen werden we daar goed bij geholpen. Dit geeft aan dat Airport Parking Services echt met haar klanten mee probeert te denken, een belangrijk element in deze expertreview van de parkeeraanbieder.

Label van de Dutch Parking Group

Airport Parking Services is een label van de Dutch Parking Group, waartoe ook ValetSchiphol en Total Care Parking behoren. Dat betekent dat het bedrijf veel ervaring heeft met het aanbieden van parkeerplaatsen. Dat merkten we aan de manier waarop we de klantenservice te spreken kregen en de hoge kwaliteit van de parkeerlocatie.

Airport Parking Services gebruikt een sleutelkluis om de sleutel achter de laten. Klanten die de sleutel liever meenemen betalen daarvoor €10. In ruil daarvoor kunt u er rekenen op een veilige parkeerplaats (indoor of outdoor), dichtbij de luchthaven en voor een scherp tarief.

Eisen keurmerk

  • checkEigen veilige parkeerlocatie
  • checkHerkenbare bedrijfskleding
  • checkHerkenbare shuttlebus
  • checkLogische kilometerstand
  • checkMinimaal 3 jaar actief
  • checkMinimale wachttijden
  • check24 uur per dag bereikbaar
  • checkVeilig en nette rijstijl
play_circle_outline

Certificeringsrapport

store Bedrijfsprofiel
Oprichtingsjaar 2006
Gecertificeerd sinds 2017 (oprichting keurmerk)
Recente controledatum 16-06-2019
Aantal parkeerplaatsen 750
Parkeervorm(en) Shuttle Service
Overdekt parkeren Optioneel
Kosteloos annuleren Tot 24 uur voor vertrek
Last minute reserveren Tot 12 uur voor vertrek
Sleutelberging Afgesloten kluis
Extra services Wassen, APK
fingerprint Locaties & Veiligheid
Roelofarendsveen
Beveiliging Branddeuren, sprinklerinstallatie, camerabeveiliging, veiligheidscertificaat aanwezig, 247 bemand
Faciliteiten onbekend
airport_shuttle Shuttle Service
Locatie bij vertrek Vertrekhal 3
Locatie bij terugkomst Vertrekhal 3
Afstand tot parkeerlocatie 10 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 10 minuten
Sleutelbewaring Zelf meenemen is een optie
Kinderzitjes in shuttlebus Beschikbaar
Wachtruimte Verwarmd + gratis koffie of thee
Toiletruimte Beschikbaar