Automotel expertreview

Geplaatst op 22 november 2016

Autohotel is recentelijk overgenomen door het bedrijf Met en Co. Hierdoor klopt de informatie op deze pagina niet meer en hebben we het keurmerk ingetrokken. Binnenkort zullen we de uitvoering opnieuw testen, beoordelen en zullen we een nieuwe expertreview publiceren.

Voor deze Automotel review parkeerden we zelf onze auto en maakten we gebruik van valet parking. De parkeeraanbieders bij Schiphol biedt zowel lang parkeren met een shuttle bus als valet parking aan. Dankzij de 24/7 openingstijden kunt u er op ieder gewenst moment terecht. Naast de mogelijkheid tot parkeren kunt u er ook gebruik maken van een carwash, reparatiemogelijkheden en een bagageservice.

Uitgebreide ervaring sinds 2010

Automotel is in combinatie met Autohotel al sinds 2010 actief. Dat betekent dat het bedrijf inmiddels beschikt over de nodige ervaring met parkeren in de buurt van Schiphol. Het parkeerterrein ligt voldoende in de buurt, er is sprake van 10 kilometer afstand tot de luchthaven. De shuttle bus rijdt er in ongeveer 11 minuten naartoe. Het parkeerterrein van Automotel is netjes afgesloten, iets waar we in deze Automotel review uiteraard positief over zijn. Automotel is van hetzelfde bedrijf als Autohotel, alleen liggen de tarieven er net wat anders. Het is verstandig om de beiden goed met elkaar te vergelijken.

Parkeren en aanvullende diensten

U heeft bij Automotel de mogelijkheid om zelf uw auto te parkeren en gebruik te maken van de shuttle service. Daarnaast kunt u er gebruik maken van valet parking. Daar komt bij dat er een wasstraat en poetscentrale beschikbaar zijn mo de auto te laten wassen en poetsen. Bovendien kunt u reparaties laten uitvoeren in de werkplaats. Het is mogelijk om er ruiten te laten herstellen of die zelfs te laten vervangen. De APK laten uitvoeren? Ook dat kan gewoon terwijl u op vakantie bent.

Daarnaast werkt Automotel samen met reisbureaus zoals D-Reizen, Holland International en VakantieXpert. Zij raden hun klanten aan hier hun auto te parkeren. Betalen kunt u er met uw creditcard, door middel van iDeal of door ter plekke te pinnen.

Beoordeling van Automotel

We zijn in deze review van Automotel positief over de parkeeraanbieder. Het parkeerbedrijf voldoet netjes aan de eisen die we stellen voor het toekennen van ons Schiphol Parkeren Keurmerk. U kunt er op een betrouwbare wijze parkeren en er zijn verschillende aanvullende diensten beschikbaar.

Lees meer: