Blue Parking expertreview

Geplaatst op 9 februari 2016

Benieuwd naar onze Blue Parking review? Hierin gaan we in op de pluspunten en minpunten van deze parkeeraanbieder. U kunt aan de ene kant bijvoorbeeld rekenen op een overdekte parkeerlocatie, die aan de andere kant helaas wat verder van de luchthaven af ligt.

Voor deze Blue Parking review parkeerden we onze auto en gingen we bijvoorbeeld na hoe de communicatie verloopt. Het bood ons belangrijke inrichten in de beloften die ze doen en de wijze waarop ze die nakomen.

Parkeren in overdekte kassen

De parkeerlocatie van Blue Parking bevindt zich in kassen, op enige afstand van de luchthaven. Er ligt asfalt in de kassen, wat betekent dat het goed mogelijk is om de auto er op een veilige en betrouwbare manier te parkeren. Deze staat netjes overdekt, wat een goede bescherming van de auto oplevert. De parkeerfaciliteiten van Blue Parking zien er wat dat betreft goed uit en komen overeen met de beloften die ze op dit gebied doen.

Vanuit de parkeerlocatie van Blue Parking rijden er shuttle bussen naar de luchthaven. Deze zijn goed herkenbaar, waardoor die zowel op de heenweg als de terugweg gemakkelijk te vinden zijn. Houd er aan de andere kant wel rekening mee dat het even kan duren voordat er een shuttle beschikbaar is. We willen u in deze Blue Parking review daarom graag meegeven dat het van belang is om wat extra reistijd in te calculeren.

Op 12 minuten van Schiphol

Dat komt omdat de parkeerlocatie van Blue Parking zich op 12 minuten van Schiphol bevindt. Dat is langer dan de 5 – 8 minuten die zij zelf aangeven. Uit onze test voor de Blue Parking review bleek deze langere reistijd, waarmee de parkeeraanbieder één van de beloften helaas niet na weet te komen. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat de reistijd nog goed te overzien valt.

Bijkomende voordelen van de parkeerlocatie van Blue Parking zijn de permanente camerabewaking en de mogelijkheid om er 24 uur per dag in en uit te rijden. Op die manier biedt Blue Parking een belangrijke mate van flexibiliteit.

Beoordeling Blue Parking

Benieuwd naar onze beoordeling van Blue Parking in de review? We zijn erg te spreken over de overdekte parkeerlocatie, de flexibiliteit en de permanente bewaking daarvan. Hier staat aan de andere kant tegenover dat de reistijd naar de locatie wat tegenvalt. Bovendien geeft Blue Parking een kaartje met contactgegevens mee dat gemakkelijk verloren kan worden.

Lees meer:


Let op: het is helaas niet meer mogelijk om een parkeerplaats te reserveren bij Blue Parking. De gemeente Amstelveen heeft besloten om de aanvraag voor de nieuwe vergunning te weigeren. U kunt online parkeerbedrijven vergelijken en een reservering maken bij een van de andere aanbieders. Kies bij voorkeur een parkeerbedrijf met ons Schiphol Parkeren Keurmerk, zodat u kunt rekenen op hoge betrouwbaarheid voor een lage prijs.