Budget Parking expertreview

Geplaatst op 20 april 2017

Parkeren bij Schiphol en benieuwd naar onze Budget Parking review? Het is een van de aanbieders die actief is op zowel Schiphol als op andere luchthavens in Nederland. De parkeeraanbieder heeft een uitgebreide ervaring en biedt u zowel de mogelijkheid tot zelf parkeren als valet parking. Parkeert u de auto zelf? Budget Parking stelt een shuttle service beschikbaar, zodat u binnen een paar minuten op de luchthaven staat. Wij parkeerden onze auto voor deze Budget Parking review in de overdekte parkeergarage, daarnaast lieten we een andere auto ophalen door de valet service.

Nette uitstraling van shuttle bus

We openen onze Budget Parking review graag met de shuttle service. Het gaat om een nette en herkenbare bus die u naar de luchthaven vervoert. Na uw aankomst op Schiphol brengt de bus u uiteraard ook weer terug naar de parkeerplaats. Bovendien dragen de medewerkers van Budget Parking herkenbare bedrijfskleding, zodat u daar niet lang naar hoeft te zoeken. Bijkomend voordeel van Budget Parking is dat u zelfs tot 20 minuten van tevoren een parkeerplaats kunt reserveren of u die nog kunt annuleren. U kunt rekenen op een flexibele parkeeraanbieder. Let op: Budget Parking voert tevens de naam Quick Parking, het gaat om hetzelfde bedrijf.

Zelf de auto parkeren bij Schiphol

Wilt u zelf de auto parkeren bij Schiphol? Dat kan in de overdekte parkeergarage van Budget Parking en op een parkeerterrein. U rijdt er zelf naartoe om de auto neer te zetten en u kunt de sleutel gewoon meenemen. De shuttle service was vlot en snel. U dient op voorhand aan te geven wanneer u de auto komt parkeren, zodat Budget Parking de shuttle service beschikbaar kan maken. Kiest u voor valet parking door Budget Parking? Dan dient u aan te geven hoe laat u op de luchthaven bent en de medewerker uw auto aan kan nemen.

certificering-budget-parking1Beoordeling van Budget Parking

We zijn behoorlijk positief in deze Budget Parking, omdat de aanbieder de zaken goed voor elkaar lijkt te hebben. De belangrijkste minpunten? Het parkeerterrein ligt op 5 minuten rijden van Schiphol, niet op de aangegeven 3 minuten. De afstand bedraagt namelijk 4,5 km tot de vertrekhal, in plaats van 2 km.

Aan de andere kant kunt u rekenen op een herkenbare Quick Parking shuttle bus, heeft u de mogelijkheid tot zelf parkeren en kunt u gebruik maken van valet parking. U kunt tot 20 minuten van tevoren boeken en annuleren, zodat u kunt rekenen op een grote mate van flexibiliteit.

Lees meer:


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

parkeren schiphol icon 2 Wat is het Schipholparkeren keurmerk?