Budget Shuttle expertreview

Geplaatst op 26 oktober 2016

In deze Budget Shuttle review beoordelen we de goedkope aanbieder van shuttle parkeren. De herkenbare shuttle bus maakt het eenvoudig om deze te vinden, zowel op de parkeerlocatie om naar Schiphol te rijden als andersom. De shuttle bus van Budget Shuttle rijdt naar draaideur C van vertrekhal 3. Vanaf daar is het eenvoudig om naar de incheckbalies en de security te lopen. Het parkeerbedrijf  Budget Shuttle valt goed op, de parkeerlocaties zijn aan de andere kant van mindere kwaliteit.

Goedkoop parkeren en gratis shuttle

Budget Shuttle biedt de mogelijkheid tot goedkoop parkeren, op een kwartier rijden van de luchthaven. Er is vervolgens een gratis shuttle beschikbaar. Zij die hun auto bij Budget Shuttle parkeren zijn vooral te spreken over het feit dat ze de sleutel gewoon mee kunnen nemen. Het is mogelijk om zowel particulier als zakelijk gebruik te maken van het parkeerterrein van Budget Shuttle.

Houd er rekening mee dat Budget Shuttle de mogelijkheid tot goedkoop parkeren aanbiedt. Hier staat echter tegenover dat het gaat om parkeerlocaties in stoffige plantenkassen en op terreinen. Er is geen asfalt aanwezig, waardoor het risico op schade er relatief groot is. Het helpt aan de andere kant wel de kosten voor de parkeerlocatie te drukken.

Op 15 minuten rijden van Schiphol

Een ander punt waar we in deze Budget Shuttle review aandacht aan willen besteden is het feit dat de locatie zich op 15 minuten rijden van Schiphol bevindt. Dat betekent dat valet parking eenvoudig tot wat meer brandstofkosten leidt. Gebruik maken van shuttle parkeren? Dan dient u rekening te houden met een kwartier extra reistijd, plus wat tijd totdat de shuttlebus zal vertrekken. Het is dus van belang om op tijd weg te gaan. Hier staat tegenover dat Budget Shuttle erin slaagt de tarieven heel scherp te houden, het is er al mogelijk om 4 dagen te parkeren voor slechts €26.

Parkeren en aanvullende diensten

Budget Shuttle biedt de mogelijkheid tot shuttle parkeren en is onder de naam Budget Valet ook actief binnen het valet parking. Dat betekent dat u zelf de keuze heeft uit de verschillende methoden om de auto in de buurt van Schiphol te parkeren. Wilt u de auto tijdens het parkeren direct laten wassen (handwas) of heeft u andere aanvullende wensen? Budget Shuttle biedt naar eigen zeggen een aantal aanvullende diensten, zodat u zelf kunt aangeven hoe u graag wilt parkeren en wat u wilt laten doen in de periode dat u op vakantie of op zakenreis bent.

Beoordeling Budget Shuttle

Benieuwd naar onze beoordeling van Budget Shuttle in deze review? De afstand is wat ver gelegen vanaf de vertrekhal. De parkeerlocatie zelf is van minder hoge kwaliteit en bevindt zich bovendien in Amstelveen. We merken dat de lage prijs ten koste gaat van de kwaliteit.  De herkenbare shuttle bus en bedrijfskleding zorgt daarbij wel voor een betrouwbare indruk. We helpen u met deze Budget Shuttle review graag een goede afweging te maken.

Lees meer: