Central Parking expertreview

Geplaatst op 15 maart 2019

Benieuwd naar de kwaliteit van Central Parking, een van de parkeeraanbieders bij Schiphol volledig gespecialiseerd in valet parking? Voor deze Central Parking review laten we onze auto parkeren door een van de medewerkers, uiteraard rijden we er achteraan om de kwaliteit voor jullie te kunnen beoordelen. Central Parking biedt de mogelijkheid tot valet parking, wat betekent dat u de auto voor de vertrekhal aan een van de medewerkers kunt overdragen. U hoeft zelf niet naar het parkeerterrein te rijden en er is geen sprake van een shuttle bus. Eenmaal terug op Schiphol staat uw auto weer netjes voor u klaar.

Online valet parking reserveren

U heeft bij Central Parking de mogelijkheid om online uw parkeerplaats te reserveren. Vervolgens dient u telefonisch contact op te nemen, 15 minuten voordat u vertrekt. De medewerkers weten dan dat u eraan komt, zodat zij op tijd klaar kunnen staan bij de vertrekhal die u gebruikt. De chauffeurs van Central Parking krijgen een goede training voordat zij aan de slag gaan, waardoor u de auto met een gerust hart over kunt dragen. We volgen de route voor deze Central Parking review, en ontdekken dat deze chauffeur netjes met onze auto omgaat. Onze auto komt op het parkeerterrein of in de parkeergarage te staan, afhankelijk van waar op dat moment plaats is.

Grootste aanbieder van valet parking op Schiphol

certificering-central-parking-1

We willen er in deze Central Parking review graag melding van maken dat het parkeerbedrijf bij Schiphol al jarenlang een van de grootste aanbieders is op het gebied van valet parking. Dat geeft uiteraard goed aan dat u er kunt rekenen op een goede service. Het parkeerterrein staat 24 uur per dag onder camerabewaking en er zijn 24 uur per dag chauffeurs op het terrein aanwezig. Zodra u weer aankomt op de luchthaven staat de chauffeur van Central Parking netjes bij uw auto voor de aankomsthal te wachten. Dat betekent dat u er meteen in weg kunt rijden, we hebben een goede ervaring met Central Parking.

Beoordeling Central Parking

We ontdekken tijdens deze Central Parking review dat de chauffeur de auto parkeert op 17 minuten rijden vanaf de vertrekhal. Dit gebeurd op een groot stuk geasfalteerd parkeerterrein in Aalsmeer. Dat betekent dat we in deze Central Parking review kunnen komen tot een positieve beoordeling voor een betrouwbare parkeerplaats bij Schiphol.

Lees meer:


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

parkeren schiphol icon 2 Wat is het Schipholparkeren keurmerk?