Cheap Parking

parkeren schiphol logo cheap parking

In deze Cheap Parking geven we u graag aan wat u van de parkeeraanbieder kunt verwachten. Maakt de aanbieder bij Schiphol de beloften waar? Wij parkeerden onze auto bij Cheap Parking en lieten de auto ophalen door middel van de valet service. Dat biedt ons de mogelijkheid deze Cheap Parking voor u te schrijven en aan te geven of de parkeeraanbieder een goede keuze vormt.

Dichtbij Schiphol parkeren

Het grootste voordeel van Cheap Parking waar we in deze review niet omheen komen? De parkeerlocatie bevindt zich dichtbij Schiphol. U kunt de auto parkeren op zo’n 4 kilometer afstand, waardoor u binnen 5 minuten op de luchthaven staat. Houd er wel rekening mee dat deze afstand groter is dan de 2 kilometer en 3 minuten die zij zelfs communiceren. Desalniettemin duurt het niet lang om met de shuttle service van Cheap Parking naar Schiphol te rijden, zodat u op tijd bent voor de vlucht.

Daarnaast kunt u altijd rekenen op aanwezig personeel, waardoor het mogelijk is om vragen te stellen. Dat zal niet altijd nodig zijn, al blinkt de website niet in alle facetten uit in duidelijkheid.

Lang parkeren voor lage tarieven

In deze Cheap Parking review willen we uiteraard ook de nadelen belichten, zodat u een goed beeld krijgt van wat u van de parkeeraanbieder kunt verwachten. Het ons bijvoorbeeld op dat het lage aangegeven tarief per dag pas geldt wanneer u 41 dagen of langer parkeert. Zelfs de meest doorgewinterde vakantievierders zullen niet regelmatig een dergelijke periode op vakantie of op reis gaan.

Daarnaast is het van belang de algemene voorwaarden goed door te nemen met betrekking tot eventuele schade. Er vindt slechts een vergoeding van schade plaats op het moment dat de rechter u in het gelijk stelt. Dat is niet bepaald klantvriendelijk en wat ons betreft een nadeel van Cheap Parking dat we in deze review in ieder geval even aan willen stippen.

Beoordeling Cheap Parking

Benieuwd naar onze beoordeling van Cheap Parking? In deze review hechten we veel waarde aan de locatie in de buurt van de luchthaven. Daar komt bij dat er altijd personeel aanwezig is en u gebruik kunt maken van zowel valet parking als een shuttle service. Bij valet parking kunt u de auto gewoon op de luchthaven afgeven, door middel van de shuttle service staat u ook bij zelf parkeren snel op de luchthaven. Aan de andere kant vallen de kosten in de meeste gevallen hoger uit dan aangegeven, dat is wat ons betreft een minpunt binnen de Cheap Parking review.

Eisen keurmerk

  • checkEigen veilige parkeerlocatie
  • checkHerkenbare bedrijfskleding
  • checkHerkenbare shuttlebus
  • checkLogische kilometerstand
  • checkMinimaal 3 jaar actief
  • checkMinimale wachttijden
  • check24 uur per dag bereikbaar
  • checkVeilig en nette rijstijl
play_circle_outline

Certificeringsrapport

store Bedrijfsprofiel
Oprichtingsjaar 2010
Gecertificeerd sinds 2017 (oprichting keurmerk)
Recente controledatum 26-7-2019
Aantal parkeerplaatsen 600
Parkeervorm(en) Valet Parking en Shuttle Service
Overdekt parkeren Niet mogelijk
Kosteloos annuleren Tot 24 uur voor vertrek
Last minute reserveren Tot 1 uur voor vertrek
Sleutelberging Afgesloten kluis
Extra services Wassen, tanken
fingerprint Locaties & Veiligheid
Rozenburg
Beveiliging Camerabewaking, 247 bemand
Faciliteiten Verhard parkeerterrein
airport_shuttle Shuttle Service
Locatie bij vertrek Tussen vertrekhal 2 en 3
Locatie bij terugkomst Tussen vertrekhal 2 en 3
Afstand tot parkeerlocatie 5 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 6 minuten
Sleutelbewaring Afgesloten kluis
Kinderzitjes in shuttlebus Niet beschikbaar
Wachtruimte Overdekt
Toiletruimte Beschikbaar
transfer_within_a_station Valet Parking
Locatie bij vertrek Tussen vertrekhal 2 en 3
Locatie bij terugkomst Tussen vertrekhal 2 en 3
Afstand tot parkeerlocatie 5 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 6 minuten
Maximale afstand door chauffeur 10 kilometer