EasyPark2Fly

easypark2fly-logo-schiphol-parkeren

EasyPark2Fly is een parkeeraanbieder voor goedkoop lang parkeren bij Schiphol. We parkeerden er voor onze review over EasyPark2Fly meerdere auto’s, waarbij we onder andere keken naar de shuttle bussen die ze gebruikten om u naar de luchthaven te brengen. Bovendien namen we meerdere keren contact op met de klantenservice en beoordeelden we de betrouwbaarheid van de parkeerlocatie. Op basis daarvan maakten we deze expertreview van EasyPark2Fly, waarmee we u graag willen aangeven wat er u voor de scherpe parkeertarieven kunt verwachten.

EasyPark2Fly is al sinds 2006 actief als parkeeraanbieder bij de luchthaven en is daarom zeer de moeite waard om mee te nemen tijdens het vergelijken van parkeren bij Schiphol. Het bedrijf heeft veel ervaring en weet daardoor als geen ander waar u naar op zoek bent in een betrouwbare parkeerplaats. Dat betekent concreet dat u er kunt rekenen op een goede service voor een scherpe prijs, waarbij u gebruik kunt maken van de shuttle service naar de luchthaven.

In 4 stappen parkeren bij Schiphol

We volgden de 4 stappen die EasyPark2Fly hanteert om de auto bij Schiphol te kunnen parkeren. We reden zelf naar de overdekte parkeergarage van de parkeeraanbieder. Die was gemakkelijk te vinden, omdat het adres duidelijk werd vermeld en we daar zonder problemen naartoe konden rijden. Nadat we de auto hadden geparkeerd stond de luxe shuttlebus al te wachten om ons naar de luchthaven te rijden. De afstand tot Schiphol is 17km, waardoor het van belang is om daar voldoende tijd voor vrij te houden.

Op de luchthaven bood de chauffeur van de shuttlebus ons aan om de bagage te helpen uit te laden, wat goed aangeeft dat EasyPark2Fly graag een goede service wil aanbieden. Voor deze expertreview van EasyPark2Fly maakten we ook na aankomst op Schiphol weer gebruik van de shuttle service, die ons terugbracht naar de parkeerplaats om de auto weer op te pikken.

Overdekte en bewaakte parkeergarage EasyPark2Fly

Die parkeerplaats zelf van EasyPark2Fly ziet er zeer goed uit. Het is een van de beste parkeerlocaties die er beschikbaar is, dankzij de overdekking en de sprinklerinstallatie die er ter beveiliging hangt. Bovendien is er sprake van 24/7 camerabewaking met bemanning, zodat het parkeerbedrijf de situatie goed in de gaten kan houden.

EasyPark2Fly is een betrouwbare parkeeraanbieder met een perfecte parkeerfaciliteit. De klantenservice heeft een 0900-nummer en de parkeerlocatie ligt wat verder van Schiphol af, maar we kunnen in deze expertreview niet anders dan concluderen dat EasyPark2Fly de zaken zeer goed voor elkaar heeft.

Eisen keurmerk

  • checkEigen veilige parkeerlocatie
  • checkHerkenbare bedrijfskleding
  • checkHerkenbare shuttlebus
  • checkLogische kilometerstand
  • checkMinimaal 3 jaar actief
  • checkMinimale wachttijden
  • check24 uur per dag bereikbaar
  • checkVeilig en nette rijstijl
play_circle_outline

Certificeringsrapport

store Bedrijfsprofiel
Oprichtingsjaar 2006
Gecertificeerd sinds 2017 (oprichting keurmerk)
Recente controledatum 29-9-2019
Aantal parkeerplaatsen 220
Parkeervorm(en) Valet Parking en Shuttle Service
Overdekt parkeren Optioneel
Kosteloos annuleren Tot 24 uur voor vertrek
Last minute reserveren Tot 24 uur voor vertrek
Sleutelberging In een afgesloten kluis
Extra services Wassen
fingerprint Locaties & Veiligheid
Roelofarendsveen
Beveiliging Camerabeveiliging, 247 Bemand
Faciliteiten Overdekte parkeergarage
airport_shuttle Shuttle Service
Locatie bij vertrek Veenderveld 10, Roelofarendsveen
Locatie bij terugkomst Tussen vertrekhal 2 en 3
Afstand tot parkeerlocatie 17 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 10 minuten
Sleutelbewaring Sleutel afgeven
Wachtruimte Overdekt en verwarmd
Toiletruimte Beschikbaar
transfer_within_a_station Valet Parking
Locatie bij vertrek Tussen vertrekhal 2 en 3
Locatie bij terugkomst Tussen vertrekhal 2 en 3
Afstand tot parkeerlocatie 17 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 10 minuten
Maximale afstand door chauffeur 34 kilometer