Flight Parking expertreview

Geplaatst op 1 april 2019

Benieuwd naar onze review van Flight Parking? De parkeeraanbieder werd in 2016 opgericht en specialiseert zich sinds die tijd in valet parking bij Schiphol. Het bedrijf beschikt over verschillende parkeerterreinen, met samen zo’n 200 plaatsen voor reizigers.

De dichtstbijzijnde locatie bevindt zich op zo’n 7 kilometer van de luchthaven, de andere twee locaties liggen op circa 9 kilometer rijden. Dat betekent dat de chauffeurs korte ritten met de auto’s kunnen maken, om ze op de locaties te parkeren. Uit ons onderzoek voor de Flight Parking review bleek dat de chauffeurs inderdaad weinig kilometers rijden, wat erop wijst dat ze de kortste weg van en naar de luchthaven nemen, zonder dat ze langere ritten met de auto’s maken.

Familiebedrijf bij Schiphol

Die werkwijze sluit goed aan bij de kwaliteit die Flight Parking graag wil uitstralen. Het is een familiebedrijf, waar maximaal 10 chauffeurs werkzaam zijn. Samen zorgen zij ervoor dat ze de auto’s op tijd kunnen aannemen, netjes naar de parkeerlocatie rijden en weer aanbieden zodra u terug bent op de luchthaven. Ze houden zelfs de deur even open voor het uitstappen en helpen natuurlijk met het in- en uitladen van de bagage.

De sfeer van het familiebedrijf komt op verschillende manieren terug. Men heeft de zaken er goed voor elkaar en probeert de klant zoveel mogelijk aandacht te geven. Het is er bijvoorbeeld mogelijk om tot 6 uur voor vertrek een parkeerplaats te boeken, bijvoorbeeld voor een last-minute valet-service. Andersom is het tot 24 uur van tevoren mogelijk om een boeking te annuleren, waardoor Flight Parking een behoorlijke flexibiliteit biedt.

Meerdere parkeerterreinen met goede beveiliging

Flight Parking beschikt over drie verschillende parkeerterreinen, waarbij die laatste is bedoeld als flexibele ruimte om drukte op de andere twee terreinen op te vangen. De twee terreinen zijn goed beveiligd, dankzij actieve beveiliging en met een hek om de locatie heen. Onbevoegden hebben hier geen toegang toe, waardoor de auto er op een veilige manier geparkeerd staat.

We ontdekten tijdens ons onderzoek voor de review van Flight Parking dat het bovendien mogelijk is om er gebruik te maken van een aantal aanvullende diensten. De medewerkers van het parkeerbedrijf kunnen de auto wassen, zowel van binnen als van buiten. Er is voor een meerprijs zelfs een uitgebreide behandeling mogelijk, waardoor de auto er weer als nieuw uit zal zien.

flight-parking-certificaatStipte chauffeurs bij parkeerbedrijf

Verder viel ons tijdens het onderzoek voor de Flight Parking review op dat de chauffeurs er heel stipt zijn. Het bedrijf belooft dat er geen sprake zal zijn van wachttijden en dat bleek inderdaad uit onze tests. De chauffeurs zijn op tijd aanwezig om de auto aan te nemen en staan er ook weer op tijd om de auto af te geven.

We zijn enorm te spreken over valet parking bij Flight Parking en zijn dan ook trots op het feit dat we hen het Schiphol Parkeren Keurmerk hebben kunnen uitdelen. Een goede parkeeraanbieder bij Schiphol, die laat zien hoe het hoort.


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

parkeren schiphol icon 2 Wat is het Schipholparkeren keurmerk?