Goodparking expertreview

Geplaatst op 24 september 2017

In onze Goodparking review beoordelen we deze parkeeraanbieder. U kunt er kort parkeren, lang parkeren en valet parkeren bij Schiphol. Goedkoper dan op de luchthaven zelf, waarbij er diverse extra diensten beschikbaar zijn.

De parkeeraanbieder heeft ervaring sinds 2010 en weet daardoor uitstekend wat er belangrijk is om een goede service te kunnen bieden. Daardoor slaagt Goodparking erin om zowel goedkope parkeerplaatsen aan te bieden, terwijl de service tegelijkertijd goed is.

Voor deze Goodparking review parkeerden we zelf een paar keer onze auto’s. We keken op die manier kritisch naar bijvoorbeeld de service die de medewerkers verlenen, net als naar de duidelijkheid van de shuttle bussen en de mogelijkheden om gemakkelijk contact op te nemen met het parkeerbedrijf.

Kort, lang en valet parkeren bij Schiphol

Goodparking biedt mogelijkheden voor kort en lang parkeren. U kunt de auto bij de vertrekhal afgeven, al vanaf iets meer dan een paar tientjes per dag. De kosten lopen vervolgens niet direct snel op. Daardoor is zowel het kort parkeren als het lang parkeren relatief goedkoop en een interessant alternatief voor de mogelijkheden op de luchthaven zelf.

En wilt u gebruik maken van valet parkeren? Ook dan blijkt Goodparking uit deze review goed geschikt. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om uit te stappen voor de vertrekhal en de auto bij de aankomsthal weer op te halen. Bovendien is het mogelijk om de auto overdekt te laten parkeren. Wat dat betreft kunt u gebruik maken van de gebruikelijke luxe, zoals u die van valet parking bij Schiphol zou verwachten.

Op 7 minuten van Schiphol

Goodparking heeft een parkeerlocatie op 7 minuten rijden van Schiphol. Het gaat om een bewaakte en overdekte parkeerplaats, om de auto op een veilige manier neer te kunnen zetten. U heeft wat dat betreft zelf de keuze uit de mogelijkheden om de auto zelf te parkeren en vervolgens een shuttle te gebruiken of om de auto gewoon op de luchthaven zelf af te geven.

Goodparking is wat dat betreft een aantrekkelijke aanbieder van parkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven. U betaalt een lagere prijs dan bij Schiphol zelf. Terwijl uit onze parkeeracties voor de Goodparking review blijkt dat u er kunt rekenen op een goede service, om de auto op een veilige en vertrouwde manier te kunnen parkeren. Het lijkt wat dat betreft de moeite waard om deze parkeeraanbieder bij de luchthaven in ieder geval meer te nemen in de vergelijking. Op die manier kunt u eenvoudig goedkoper parkeren, zonder dat dit te koste hoeft te gaan van de kwaliteit.

Lees meer:


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

parkeren schiphol icon 2 Wat is het Schipholparkeren keurmerk?