Park ‘N Fly

park-n-fly-logo

Park ‘N Fly biedt de mogelijkheid online een parkeerplaats te reserveren of een afspraak te maken met een medewerker die de auto bij de vertrekhal op komt halen. Benieuwd of Park ‘N Fly doet wat het belooft en of er daar in onze Park ‘N Fly review positief over kunnen zijn? We parkeerden onze auto en lieten een andere auto ophalen voor de valet service, zodat we u daar goed over kunnen informeren.

Online parkeerplaats reserveren

Het is bij Park ‘N Fly heel eenvoudig om een parkeerplaats te reserveren, u kunt dat gewoon online doen. Het is voldoende om online aan te geven wanneer u de auto wilt komen parkeren. Vervolgens geeft u aan wanneer u de auto weer op komt halen en betaalt u de kosten. Wilt u gebruik maken van de valet service bij Schiphol? Ook dat is heel eenvoudig. In dat geval maakt u online een afspraak en rijdt u naar de vertrekhal. De medewerker van Park ‘N Fly staat voor u klaar, zodat u de auto over kunt dragen en u ontspannen op vakantie kunt.

In 4 stappen parkeren bij Schiphol

We volgden de 4 stappen die Park ‘N Fly hanteert om de auto bij Schiphol te kunnen parkeren. We reden zelf naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Die was gemakkelijk te vinden, omdat het adres duidelijk werd vermeld en we daar zonder problemen naartoe konden rijden. Nadat we de auto hadden geparkeerd stond de shuttlebus al te wachten om ons naar de luchthaven te rijden. De afstand tot Schiphol is 11 minuten, waardoor het van belang is om daar voldoende tijd voor vrij te houden.

Op de luchthaven bood de chauffeur van de shuttlebus ons aan om de bagage te helpen uit te laden, wat goed aangeeft dat Park ‘N Fly graag een goede service wil aanbieden. Voor deze expertreview van Park ‘N Fly maakten we ook na aankomst op Schiphol weer gebruik van de shuttle service, die ons terugbracht naar de parkeerplaats om de auto weer op te pikken.

Beoordeling Park ‘N Fly

We zijn in deze Park ‘N Fly review erg te spreken over de herkenbare shuttle bussen waar de parkeeraanbieder mee rijdt. Bovendien is de parkeerlocatie goed geschikt om veilig te parkeren en is de service in orde. Aan de andere kant is de afstand tot aan Schiphol wat groter dan bij sommige andere aanbieders. Daar staat dat wel weer tegenover dat het parkeerterrein door Park ‘N Fly goed bewaakt wordt en dat de reviews gemiddeld genomen goed¬†zijn.

Eisen keurmerk

  • checkEigen veilige parkeerlocatie
  • checkHerkenbare bedrijfskleding
  • checkHerkenbare shuttlebus
  • checkMinimaal 3 jaar actief
  • checkMinimale wachttijden
  • check24 uur per dag bereikbaar
  • checkVeilig en nette rijstijl

Certificeringsrapport

store Bedrijfsprofiel
Oprichtingsjaar 2005
Gecertificeerd sinds 2017 (oprichting keurmerk)
Recente controledatum 17-3-2021
Aantal parkeerplaatsen 200
Parkeervorm(en) Shuttle service en Valet Parking
Overdekt parkeren Optioneel
Kosteloos annuleren Tot 24 uur voor vertrek
Last minute reserveren Tot 24 uur voor vertrek
Sleutelberging In een afgesloten ruimte
Extra services Opladen Elektrische Auto
fingerprint Locaties & Veiligheid
Aalsmeer
Beveiliging 247 bemand, Toegangscontrole
Faciliteiten Volledig geasfalteerde parking
airport_shuttle Shuttle Service
Locatie bij vertrek Middenweg 6
Locatie bij terugkomst Tussen vertrekhal 2 en 3
Afstand tot parkeerlocatie 11 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 11 minuten
Sleutelbewaring Zelf meenemen
Wachtruimte Overdekt en verwarmd
transfer_within_a_station Valet Parking
Locatie bij vertrek Tussen vertrekhal 2 en 3
Locatie bij terugkomst Tussen vertrekhal 2 en 3
Afstand tot parkeerlocatie 11 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 11 minuten
Maximale afstand door chauffeur 22 kilometer