Quick Parking expertreview

Geplaatst op 2 juni 2017

Quick Parking is actief op zowel Schiphol als rondom andere luchthavens in Nederland, het is een parkeeraanbieder met veel ervaring. U heeft er de mogelijkheid om zelf uw auto te parkeren of gebruik te maken van valet parking. Parkeert u de auto zelf bij Quick Parking? Dan is er een shuttle service naar de luchthaven beschikbaar. Voor deze Quick Parking review parkeerden we onze auto zelf in de overdekte parkeergarage en lieten we een auto ophalen door de valet service.

Herkenbare bus en nette uitstraling

Om met de valet service van Quick Parking te beginnen, het bedrijf heeft een nette herkenbare bus waarmee ze naar de luchthaven komen. Dat betekent dat u de medewerkers van Quick Parking direct goed kunt herkennen en u ze kunt benaderen om de auto af te geven. Uiteraard kunt u op voorhand een reservering maken, zelfs nog tot 20 minuten van tevoren. Wilt u annuleren? Ook dat kan bij Quick Parking nog tot 20 minuten van tevoren.

Zelf parkeren bij parkeeraanbieder

quick-parking-certificeringWilt u liever zelf parkeren in de buurt van Schiphol? Ook dat hebben we voor deze Quick Parking gedaan. De parkeeraanbieder beschikt over zowel een parkeerterrein als een overdekte parkeergarage, in die laatste hebben wij gestaan. De shuttle service van Quick Parking is netjes en was er snel, zodat we op tijd op de luchthaven waren. Het is van belang om op voorhand aan te geven hoe laat u de auto komt parkeren, zodat de shuttle service speciaal voor u kan worden klaargezet.

Parkeren op 5 minuten van de luchthaven

De parkeerlocatie van Quick Parking ziet er goed uit. Er is sprake van een beveiligde locatie met beveiliging. Dat betekent dat u de auto er op een veilige wijze kunt parkeren. Vanaf de parkeerlocatie is het vervolgens ongeveer 5 minuten rijden naar de luchthaven Schiphol. Dat betekent dat de shuttle snel ter plaatse is en het niet nodig is om lang met de koffers in de bus te zitten.

Beoordeling Quick Parking

We beoordelen Quick Parking in deze review als een uitstekende parkeeraanbieder. Het bedrijf heeft veel van de zaken goed op orde. Met name de herkenbare bus is voor ons een groot pluspunt, daarnaast heeft u bij Quick Parking de mogelijkheid om zelf uw auto te parkeren en kunt u de autosleutels dus gewoon bij u houden. U kunt er online een plaats reserveren of contant afrekenen. We hebben dat voor deze Quick Parking review beiden getest, het verliep in allebei de gevallen soepel en zonder problemen.

Lees meer:


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

parkeren schiphol icon 2 Wat is het Schipholparkeren keurmerk?