P6 Valet Parking expertreview

Geplaatst op 5 maart 2019

In deze P6 Valet Parking review nemen we de valet service van Schiphol zelf onder de loep. Het is bovendien de service voor valet parking waar u alleen tijdens de zomerperiode gebruik van kunt maken. U betaalt dan een gereduceerd tarief voor valet parking, zodat u de auto weg kunt laten zetten door een van de ervaren chauffeurs. Benieuwd hoe we P6 Valet Parking in deze review waarderen? We zetten de plus- en minpunten voor u op een rij.

Valet parking van Schiphol zelf

P6 Valet Parking is de valet parking service van de luchthaven zelf. Dat betekent dat u er kunt rekenen op ervaren chauffeurs die u op een betrouwbare wijze van dienst zullen zijn. U maakt gebruik van Schiphol Short Stop Parking P6, wat betekent dat het nog een paar minuten lopen is naar de vertrekhal. Het is tijdens het boeken al mogelijk om online af te rekenen, daarvoor kunt u gebruik maken van uw creditcard of iDeal.

Het is van belang om de boeking voor P6 Valet Parking minimaal 1 dag voor vertrek in orde te maken. Op die manier heeft de parkeeraanbieder de mogelijkheid om zich daar voldoende op voor te bereiden, zodat er bijvoorbeeld een chauffeur beschikbaar is om de auto op te pikken.

Minimaal 5 dagen en in de zomerperiode

Houd er rekening mee dat u minimaal 5 dagen achter elkaar gebruik dient te maken van P6 Valet Parking. Hiermee wil de luchthaven voorkomen dat u de locatie gebruikt om kort te parkeren. Tot 2014 was het officiële valet parking van Schiphol alleen te boeken in de periode tussen 15 april en 30 september. Buiten die periode om was het niet mogelijk om gebruik te maken van P6 Valet Parking. Sinds 2014 is de parkeerservice van Schiphol het gehele jaar door boekbaar.

Beoordeling P6 Valet Parking

We zijn in deze P6 Valet Parking review behoorlijk positief over de parkeeraanbieder. U kunt er op een betrouwbare manier parkeren. Helaas heeft u deze mogelijkheid alleen in de zomerperiode, we zouden graag zien dat u er ook de rest van het jaar terecht kunt. P6 Valet Parking vormt in veel van de gevallen een relatief voordelige keuze, al is het de moeite waard om ook de andere betrouwbare aanbieders voor valet parking bij ons op de website goed te vergelijken.

Lees meer:


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

parkeren schiphol icon 2 Wat is het Schipholparkeren keurmerk?