Sky-Park expertreview

Geplaatst op 9 februari 2016

Autohotel is recentelijk overgenomen door het bedrijf Met en Co. Hierdoor klopt de informatie op deze pagina niet meer en hebben we het keurmerk ingetrokken. Binnenkort zullen we de uitvoering opnieuw testen, beoordelen en zullen we een nieuwe expertreview publiceren.

In deze Sky-Park review vertellen we u graag meer over deze parkeeraanbieder bij Schiphol. We gaan wekelijks naar de luchthaven om daar onze auto te parkeren en gebruik te maken van de valet service. We hebben op die manier ook Sky-Park onder de loep genomen, daarnaast bekeken we natuurlijk de website en belden we even met de klantenservice. Benieuwd naar het resultaat van de Sky-Park review? We zetten de verschillende plus- en minpunten voor u op een rij.

Stipte parkeeraanbieder

Sky-Park is in ieder geval een stipte parkeeraanbieder. Volgens de website staat u binnen 10 minuten op de luchthaven, wij waren er in 9! Bovendien kunt u rekenen op een flexibele manier van werken. U heeft de mogelijkheid om uw sleutels af te geven nadat u de auto geparkeerd heeft. Verplicht is dat echter niet, waardoor u zelf kunt bepalen wat u het meest prettig vindt. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de algemene voorwaarden wat lastig in elkaar zitten, mocht u die door willen nemen.

Seizoensgebonden tarieven bij Sky-Park

Een ander nadeel zijn de seizoensgebonden tarieven van Sky-Park. Het is er naar eigen zeggen mogelijk om al vanaf €4 per dag uw auto te parkeren. De seizoensgebonden tarieven maken het er echter niet duidelijker op. Bovendien kunt u gebruik maken van een Park, Sleep en Fly-service, al was die ons ook niet meteen helemaal duidelijk. Het lijkt aan te geven dat Sky-Park goede parkeermogelijkheden biedt, maar dat er op het gebied van communicatie nog het een en ander te winnen valt.

Samenwerking met Met en Co

Sky Park maakt voor de shuttle service gebruik van Met en Co. De beide bedrijven hebben de handen ineen geslagen. Met en Co heeft sinds 1923 ervaring met luchthavenvervoer. Houd er rekening mee dat er ‘Met en Co’ op de shuttles zal staan, de naam Sky Park is daar helaas niet terug te vinden.

Beoordeling van Sky-Park

Toch willen we met deze Sky-Park review graag aangeven dat u er met een gerust hart kunt parkeren. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de mogelijkheid om tot 24 uur van tevoren kosteloos te annuleren. Bovendien heeft u er de mogelijkheid om gebruik te maken van valet parking en een shuttle service. Onze ervaringen zijn in de beide gevallen goed, waardoor we aan het eind van deze Sky-Park review niet anders kunnen dan aangeven dat de parkeeraanbieder netjes aan de voorwaarden voor ons Schiphol Parkeren Keurmerk voldoet.

Lees meer: