Sun Parking

parkeren-schiphol-sun-parking

We gebruiken deze Sun Parking review om u onze ervaringen met deze parkeeraanbieder te delen. We parkeerden een auto en maakte gebruik van de shuttle service om onze auto bij de vertrekhal op te laten halen. Wat zijn onze ervaringen met Sun Parking? U leest het in onze Sun Parking review. Uiteraard zetten we zowel de pluspunten als de minpunten voor u op een rij, zodat u daar een goed beeld van krijgt.

Parkeren dichtbij Schiphol

Sun Parking maakt het mogelijk om dichtbij Schiphol te parkeren, al is het niet zo dichtbij als zij zelf beweren. Zelf spreken ze over 3 kilometer afstand, wij kwamen tijdens onze meting tot 4,3 kilometer. Dat betekent dat het zo’n 5 minuten rijden is met de shuttle service. Dat valt natuurlijk enorm mee, waardoor we er toch positief over kunnen zijn in deze Sun Parking review.

Bovendien kunt u rekenen op 24/7 bewaking op de terreinen, zodat u zeker weet dat u de auto daar op een veilige manier neer kunt zetten. Daar komt bij dat u gebruik kunt maken van zowel zelf parkeren als valet parking en dat u de gereserveerde parkeerplaats gewoon gratis kunt annuleren. Het is een klantvriendelijke manier van benaderen.

Grote Schiphol Parking Group

Sun Parking maakt onderdeel uit van de Schiphol Parking Group. Dat is zowel een voordeel als een nadeel. Het betekent namelijk dat u kunt rekenen op een grote partij met een uitgebreide ervaring. Er is meer dan voldoende parkeerruimte beschikbaar en u kunt gebruik maken van verschillende aanvullende diensten. Aan de andere kant zijn de chauffeurs van Sun Parking hierdoor soms wat lastig te herkennen. Ze kunnen tevens logo’s voeren van andere parkeerbedrijven die onder de groep vallen, waardoor u soms even moeite moet doen om hen te herkennen.

Daar komt bij dat Sun Parking een laagsteprijs-garantie biedt, maar dat dit bij ons niet direct tot een lage prijs leidde. Het klopt dat het vanaf 70 dagen mogelijk is zeer goedkoop te parkeren. Dat is echter een lange periode die weinig mensen op vakantie of op reis zullen gaan.

Beoordeling Sun Parking

Onze beoordeling van Sun Parking? We zijn in deze Sun Parking review positief over de mogelijkheden tot parkeren. U kunt er gebruik maken van valet service of de auto zelf parkeren, afhankelijk van wat u prettig vindt. Daar komt bij dat u kunt rekenen op 24/7 bewaking en dat u dacht de locatie dichtbij Schiphol snel op de luchthaven staat. Er staat aan de andere kant tegenover dat Sun Parking niet altijd de goedkoopste aanbieder is en dat de chauffeurs en medewerkers soms niet even goed herkenbaar zijn.

Eisen keurmerk

  • checkEigen veilige parkeerlocatie
  • checkHerkenbare bedrijfskleding
  • checkHerkenbare shuttlebus
  • checkLogische kilometerstand
  • checkMinimaal 3 jaar actief
  • checkMinimale wachttijden
  • check24 uur per dag bereikbaar
  • checkVeilig en nette rijstijl
play_circle_outline

Certificeringsrapport

store Bedrijfsprofiel
Oprichtingsjaar 2010
Gecertificeerd sinds 2017 (oprichting keurmerk)
Recente controledatum 26-7-2019
Aantal parkeerplaatsen 600
Parkeervorm(en) Valet Parking en Shuttle Service
Overdekt parkeren Niet mogelijk
Kosteloos annuleren Tot 24 uur voor vertrek
Last minute reserveren Tot 1 uur voor vertrek
Sleutelberging Afgesloten kluis
Extra services Wassen, tanken
fingerprint Locaties & Veiligheid
Rozenburg
Beveiliging Camerabewaking, 247 bemand
Faciliteiten Verhard parkeerterrein
airport_shuttle Shuttle Service
Locatie bij vertrek Tussen vertrekhal 2 en 3
Locatie bij terugkomst Tussen vertrekhal 2 en 3
Afstand tot parkeerlocatie 5 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 6 minuten
Sleutelbewaring Afgesloten kluis
Kinderzitjes in shuttlebus Niet beschikbaar
Wachtruimte Overdekt
Toiletruimte Beschikbaar
transfer_within_a_station Valet Parking
Locatie bij vertrek Tussen vertrekhal 2 en 3
Locatie bij terugkomst Tussen vertrekhal 2 en 3
Afstand tot parkeerlocatie 5 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 6 minuten
Maximale afstand door chauffeur 10 kilometer