TopValetParking expertreview

Geplaatst op 10 maart 2019

In deze review van TopValetParking vertellen we u meer over de parkeeraanbieder die al sinds 2010 valet parking verzorgt op slechts 30 meter afstand van de vertrekhal. Het is een kleine aanbieder van valet parking die de kosten laag weet te houden en op die manier lage tarieven kan aanbieden.

TopValetParking biedt naar eigen zeggen de mogelijkheid om veilig en snel te parkeren, terwijl dat bovendien niet veel hoeft te kosten. De aanbieder is een stuk goedkoper dan valet parking van Schiphol zelf, al staat daar aan de andere kant tegenover dat het gaat om een klein bedrijf dat gemiddeld genomen wat minder goed bereikbaar is.

Valet parking bij TopValetParking

TopValetParking biedt de mogelijkheid om online een parkeerplaats te reserveren. Het is voldoende om online enkele gegevens in te voeren, aan de hand waarvan de parkeeraanbieder de reservering in orde kan maken. TopValetParking stuurt een bevestiging per e-mail en vraagt vervolgens de betaling per bankoverschrijving over te maken. Het is als alternatief ook mogelijk om contact af te rekenen met de chauffeur van de parkeeraanbieder.

Vervolgens kunt u op de dag van vertrek rijden naar de valet locatie van Schiphol, om de auto in de bocht van vertrekhal 2 en 3 af te geven aan de chauffeur. De chauffeur controleert de administratie, neemt de auto in ontvangst en parkeert de auto op 5 minuten afstand van de luchthaven in de bewaakte parkeerplaats Amsterdam-Sloten.

Veilig, snel en goedkoop parkeren

TopValetParking noemt zelf de mogelijkheden tot veilig, snel en goedkoop parkeren. De parkeerlocatie in Amsterdam-Sloten wordt bewaakt en is veilig. Dankzij de afgifte tussen vertrekhal 2 en 3 staat u daarna snel in de vertrekhal om in te checken en de tarieven liggen aantoonbaar lager dan bij veel andere aanbieders. TopValetParking lijkt de genoemde voordelen op die manier waar te maken.

Beoordeling TopValetParking

We beoordelen TopValetParking als een goede en kleinschalige parkeeraanbieder. Dat betekent dat u er op een goedkope manier kunt parkeren en u er kunt rekenen op een goede service. Aan de andere kant dient u de betaling per bankoverschrijving over te maken of contant te doen aan de chauffeur. Het is niet mogelijk om te betalen door middel van bijvoorbeeld iDeal. Daar komt bij dat TopValetParking niet 24 uur per dag bereikbaar is, zoals dat bij veel andere grotere parkeeraanbieders wel het geval is.

Lees meer:


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

parkeren schiphol icon 2 Wat is het Schipholparkeren keurmerk?