Total Care Parking

total-care-parking-schiphol-parkeren

Total Care Parking biedt u de mogelijkheid zelf uw auto te parkeren in de buurt van Schiphol, vervolgens is er een shuttle service beschikbaar die u naar de luchthaven brengt. U kunt de auto zelf de parkeerplaats oprijden en neerzetten, zodat u de sleutel gewoon bij u kunt houden. Voor deze Total Care Parking review parkeerden we onze auto op hun parkeerterrein en maakten we gebruik van de shuttle service.

Klantvriendelijk en goede service

Het viel direct op dat de medewerkers van Total Care Parking op een zeer klantvriendelijke manier te werk gaan. Ze stellen zich dienstbaar op en slagen er daarmee al sinds 2006 in een groot aantal reizigers aan zich te binden. U kunt online een parkeerplaats reserveren, na het parkeren zijn de medewerkers van Total Care Parking beschikbaar om uitleg te geven. Na te uitleg staat de shuttle bus naar de luchthaven klaar, we willen in deze Total Care Parking review graag aangeven dat dit zeer soepel en vlot verliep. Een telefoontje na aankomst terug op de luchthaven was voldoende om de shuttle service te bestellen, die tijdig bij de aankomsthal gereed stond.

Shuttle service voor minder validen

De shuttle service van Total Care Parking vormt een van de belangrijkste pluspunten, bijvoorbeeld omdat deze geschikt is voor minder validen. De medewerkers van de parkeeraanbieder rondom Schiphol bieden graag een beetje extra service en zorgen er daarmee voor dat u comfortabel van en naar de luchthaven kunt reizen.

Beoordeling Total Care Parking

We kunnen niet anders dan tot een positieve beoordeling komen in deze Total Care Parking review. De parkeeraanbieder maakt het online reserveren gemakkelijk, zorgt voor een nette parkeerplaats en brengt u met de shuttle service vlot naar de luchthaven. Er is ruimte voor extra service en de medewerkers zorgen voor een klantvriendelijke benadering. Dankzij de ligging aan de A4 ten zuiden van Schiphol is Total Care Parking vooral geschikt voor reizigers vanuit het zuiden.

Wel raden we aan om een duidelijke naam te kiezen of om voor één duidelijke naam te kiezen. Twee bedrijfsnamen voeren is ingewikkeld. Park & Fly en Total Care Parking. Veel andere aanbieders adverteren ook met Park & Fly. Waardoor je in Google niet direct bij ze uitkomt.

Eisen keurmerk

  • checkEigen veilige parkeerlocatie
  • checkHerkenbare bedrijfskleding
  • checkHerkenbare shuttlebus
  • checkLogische kilometerstand
  • checkMinimaal 3 jaar actief
  • checkMinimale wachttijden
  • check24 uur per dag bereikbaar
  • checkVeilig en nette rijstijl
play_circle_outline