ValetSchiphol expertreview

Geplaatst op 20 maart 2019

ValetSchiphol verzorgt valet parkeren bij Schiphol. De parkeeraanbieder heeft een groot aantal chauffeurs in dienst dat de auto aan zal nemen tussen Vertrekhal 2 en 3. Zij rijden de auto naar hun bewaakte parkeerplaats en zorgen ervoor dat de auto bij terugkomst op de luchthaven weer voor u klaar staat. Op die manier wordt het uiterst gemakkelijk om uw auto te parkeren en meteen door te reizen, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt.

Tenminste, dat is hoe ValetSchiphol daar zelf op de website over spreekt. Wij beoordeelden de parkeeraanbieder voor deze expertreview door meerdere auto’s te laten parkeren door de beschikbare chauffuers. Het blijkt dat ValetSchiphol de zaken goed op orde heeft.

Voldoende chauffeurs in nette bedrijfskleding

We lieten meerdere keren een auto parkeren door ValetSchiphol, waardoor we met verschillende chauffeurs te maken kregen. Zij dragen nette bedrijfskleding en hebben voldoende collega’s om er ook in het hoogseizoen voor te zorgen dat u de auto snel kunt afgeven. Er is bij ValetSchiphol geen sprake van wachttijden, terwijl een wachttijd van 15 – 30 minuten bij andere parkeeraanbieders niet ongebruikelijk is.

We volgden voor deze expertreview van ValetSchiphol de chauffeurs die de auto overnamen. Op die manier konden we nagaan welke route zij reden. Gemiddeld werd er totaal 35 kilometer met de auto gereden. Dat is niet de kortste route van en naar de luchthaven, maar blijft wat ons betreft binnen de marge.

certificering-valetschipholBewaakte parkeerlocatie van ValetSchiphol

Eenmaal op de parkeerlocatie van ValetSchiphol konden we met eigen ogen zien dat het gaat om een bewaakt terrein. Er bestaat een mogelijkheid om de auto binnen of buiten te laten parkeren, afhankelijk van uw voorkeur. U kunt dit vooraf aangeven en betaalt in de beide gevallen een scherp tarief voor valet parking. Wat dat betreft heeft ValetSchiphol de zaken goed voor elkaar.

ValetSchiphol is een label van Dutch Parking Group. Dat betekent dat het bedrijf samenwerkt met Airport Parking Services en Total Care Parking. Samen zorgen ze ervoor dat u de mogelijkheid heeft om de auto goedkoop in de buurt van Schiphol te parkeren.

ValetSchiphol is een betrouwbare aanbieder van goedkope valet parking bij Schiphol. U kunt er rekenen op een treeplank voor oudere mensen en beveiliging van de parkeerlocatie met branddeuren en een sprinkler-installatie. Het warme bij ValetSchiphol geeft aan dat u er als klant de koning bent.

Lees meer:


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

parkeren schiphol icon 2 Wat is het Schipholparkeren keurmerk?