royal parking beoordeling

Royal Parking: test en beoordeling

Geplaatst op 12 oktober, 2022

Royal Parking biedt een van de meest veilige parkeergarages bij Schiphol en is al sinds 2010 actief. Het is een aanbieder van valet parking, voor deze Royal Parking review zijn we de parkeeraanbieder gevolgd na het innemen van onze auto.

Royal Parking werkt met een klein en betrouwbaar team, de parkeergarage bevindt zich op 6,8 kilometer van de vertrekhal. Dat is ongeveer 7 minuten rijden. De korte afstand helpt Royal Parking uw auto weer op tijd voor u klaar te zetten zodra u terugkomt op de luchthaven. Dat betekent uw auto afgeven voor de vertrekhal, ontspannen reizen en uw auto weer snel tot uw beschikking wanneer u aankomt. Het team van Royal Parking houdt de vluchttijden in de gaten, zodat u ook bij een snellere vlucht op tijd op uw auto kunt rekenen.

Uitstekende parkeergarage met automatisch hek

We kunnen in deze Royal Parking review in ieder geval niet om de uitstekende parkeergarage van Royal Parking heen. Het gaat om een garage op Schiphol-Rijk, voorzien van een automatisch hek voor een zeer degelijke beveiliging. Dit biedt uitstekende parkeerfaciliteiten in de buurt van Schiphol, u kunt de auto afgeven voor de vertrekhal. De chauffeurs van Royal Parking hebben netjes een pasje bij zich dat aangeeft dat ze daar werkzaam zijn en kunnen zich bovendien legitimeren.

Extra’s en kortingen bij Royal Parking

Royal Parking biedt daarnaast een aantal extra’s, waar we in deze review graag melding van willen maken. U kunt bijvoorbeeld rekenen op 3 maanden gratis reisverzekering bij InShared, wanneer u gebruik maakt van valet parking bij Royal Parking. Het is een van de partners, wat de betrouwbaarheid helpt te verhogen. Daarnaast biedt Royal Parking 50% korting op de tarieven voor valet parking, wanneer u een nieuwe klant aanbrengt. Het is wat dat betreft de moeite waard om vrienden en kennissen te vertellen over de goede service bij Royal Parking.

Beoordeling Royal Parking

We beoordelen Royal Parking als een betrouwbare parkeeraanbieder in de omgeving van Schiphol. U kunt er rekenen op een van de meest veilige parkeergarages met een automatisch hek. Het kleine betrouwbare team van Royal Parking zorgt er bovendien voor dat uw auto na aankomst op Schiphol weer op tijd voor u klaar staat. Het valt wel aan te raden om op voorhand in aanwezigheid van de chauffeur van Royal Parking foto’s te maken van uw auto, om eventuele schade achteraf beter te kunnen claimen.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken