quick parking

Test met onze auto bij Quick Parking: parkeren bij Schiphol

Geplaatst op 07 maart, 2020

quick parking sneltestenParkeren bij Schiphol: het kan goedkoper dan op de officiële parkeerterreinen van de luchthaven. Maar, welke parkeerbedrijven bieden goede service, een betrouwbare parkeerplaats en natuurlijk het scherpste tarief? Bij SchipholParkeren zoeken we het uit, door onze auto’s er zelf te parkeren. Dat deden we bijvoorbeeld bij Quick Parking, een van de ervaren aanbieders bij de luchthaven. Met parkeerplaatsen op korte afstand van de vertrekhallen. Zoals P3 Lang Parkeren van Schiphol, maar dan voor een lager tarief. Hoe pakte dat uit en kunt u er op een betrouwbare manier terecht? Wij doen de tests, om u te laten zien waar u de auto op een goedkope manier kunt parkeren.

Problemen bij parkeerbedrijven

Afgelopen zomer ontstonden er grote problemen bij de luchthaven. In de media verschenen berichten over schades, wildparkerende chauffeurs en bedrijven waarvan de chauffeurs zelfs helemaal niet op kwamen dagen. Er werden extra kilometers gemaakt en er ontstonden andere problemen, iets dat het imago van de parkeerbedrijven niet ten goede kwam.

Dat is jammer, omdat het bleek te gaan om een aantal malafide parkeerbedrijven die inmiddels weer verdwenen zijn. Ze bleken de zakken snel te willen vullen, helaas ten koste van de goede reputatie van veel van de andere bedrijven.

Met name valet parking bij Schiphol heeft een deuk opgelopen, ook al zijn er allerlei betrouwbare parkeerbedrijven actief. Ze zijn bijvoorbeeld te herkennen aan hun jarenlange ervaring. Door de jaren heen hebben ze steeds goedkope parkeerplaatsen aangeboden met een goede service.

En parkeert u liever zelf de auto, om met een shuttle naar de vertrekhal door te reizen? Ook daarvoor zijn tal van aanbieders beschikbaar, zoals Quick Parking. Die wij regelmatig testen met onze eigen auto’s, om daar een Expert Review over te kunnen schrijven. Op die manier helpen we u de veilige parkeerlocaties te vinden.

Quick Parking zoals P3 Lang Parkeren en Valet Parking

Onlangs parkeerden we onze auto bij Quick Parking. Het is een van de parkeerbedrijven voor shuttle parkeren en valet parkeren. Zoals op P3 Lang Parkeren en de officiële Valet Parking van Schiphol, maar dan voor een lagere prijs. Met dezelfde service en een goede shuttle. Tenminste, dat is wat de aanbieders online beloven.

Wij testen het in de praktijk, door onze auto te parkeren en goed bij te houden of de service overeenkomt met wat er wordt beloofd. Bij de bedrijven zoals Quick Parking, om die goed te beoordelen en u daarmee te helpen een betrouwbare keuze te maken.

Reservering: parkeren bij Schiphol

Quick Parking geeft aan jaarlijks 350.000 auto’s te parkeren, zowel bij Schiphol als andere Europese luchthavens. De grote shuttlebussen rijden van de beveiligde parkeerterreinen naar de vertrekhallen, en weer terug vanaf de aankomsthallen. Hoe gaat dat in de praktijk? Wij maakten er een reservering, om er binnenkort over te berichten in een Expert Review.

navigate_next Parkeren bij Quick Parking