quick parking test beoordeling

Test en beoordeling: Quick Parking

Geplaatst op 07 maart, 2020

Quick Parking review gezocht? Wij parkeerden er onze auto. Met een reservering voor valet parking en door mee te rijden met de shuttlebus, om de beide mogelijkheden zelf te ervaren.

Het parkeerbedrijf geeft online aan jaarlijks 350.000 auto’s te parkeren op Schiphol en andere Europese luchthavens. Voor scherpe tarieven, op goed-beveiligde parkeerterreinen. Met grote herkenbare shuttlebussen en met chauffeurs die netjes op tijd zijn. Klopt dat in de praktijk? We zochten het voor u uit, om een duidelijke beoordeling voor u op te stellen.

Chauffeur Wim was ruim op tijd

Chauffeur Wim was ruim op tijd, om de auto op te halen op de afgesproken plaats op Schiphol. Hij maakte een professionele indruk en kwam zeer vriendelijk over. Bovendien droeg hij duidelijk herkenbare bedrijfskleding.

Hij controleerde de auto op schade en noteerde dit netjes op het formulier, net als de huidige kilometerstand. Hij maakte bovendien foto’s van de aanwezige schade, om daarna netjes naar de parkeerlocatie te rijden. Uit onze dashcam-beelden blijkt dat hij dit netjes deed. De parkeerlocatie ligt op slechts 4 kilometer afstand. Eenmaal aangekomen bleek er beveiliging aanwezig te zijn, net als een slagboom en camerabewaking.

Onze chauffeur parkeerde de auto bij ‘short stay’, speciaal voor valet parking-klanten die kort parkeren. Voor lang parkeren heeft Quick Parking een locatie op 1 kilometer meer afstand. Geheel afgesloten en niet-betreedbaar voor ongenode gasten, door een groot automatisch hek en camerabewaking.

Na 11 minuten op Schiphol

We reden bovendien mee vanaf de parkeerlocatie naar Schiphol in de shuttebus, om ook dat te ervaren. Na 11 minuten stonden we op Schiphol, waar we voor de deur van de aankomsthal werden afgezet. Dat doet Quick Parking bewust, om de drukte voor de vertrekhal te vermijden.

De shuttlebussen zijn inderdaad groot en goed herkenbaar. Bovendien rijden ze regelmatig, waardoor u nooit lang hoeft te wachten om vanaf de parkeerlocatie naar Schiphol te rijden en andersom.

Onze beoordeling: Quick Parking review

Onze conclusie voor de Quick Parking review? We zijn goed te spreken over dit parkeerbedrijf. Onze auto werd netjes geparkeerd door chauffeur Wim en ook de parkeerfaciliteiten zien er zeer goed uit. Met actieve bemanning en beveiliging, zowel voor short stay als voor lang parkeren.

Het bedrijf maakt de beloften waar, ondanks de scherpe tarieven die u er betaalt om de auto te parkeren bij Schiphol. Door zelf te parkeren voor lang parkeren of met valet parking, om de auto bij de vertrekhal op de luchthaven af te geven.


schiphol-parkeren-keurmerk

Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

 


navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken