TopValetParking

TopValetParking is een kleine speler, met een uitgebreide ervaring op het gebied van valet parking. De korte afstand van de aanbieder tot de vertrekhal maakt het eenvoudig om op het laatste moment nog een afspraak te maken. De parkeeraanbieder is telefonisch bereikbaar, daarnaast is het mogelijk er gebruik te maken van het online reserveringssysteem. De website van TopValetParking ziet er wat eenvoudig uit, maar dat doet niets af aan de geboden dienstverlening.

Werkwijze TopValetParking

De werkwijze van TopValetParking bestaat uit drie stappen. Het is ten eerste van belang om online een parkeerplaats te reserveren in het online systeem. Na bevestigen stuurt de parkeeraanbieder een bevestiging per e-mail. Op basis daarvan dient u de kosten over te maken naar de ING-rekening van de chauffeur of kunt u aangeven contant te willen afrekenen tijdens het parkeren.

Vervolgens kunt u naar Vertrekhal 2 rijden. In de bocht tussen de hallen 2 en 3 bevindt zich de chauffeur van TopValetParking, die de auto over zal nemen. Hij werkt de administratieve handelingen af en neemt de auto in ontvangst, om die in de buurt te parkeren. De bewaakte parkeerplaats bevindt zich op 5 minuten van Schiphol. U kunt meteen doorlopen naar de incheckbalies of de security. De chauffeur zal verder zorg dragen voor een veilige plek voor uw auto.

Bij terugkomst zorgt de chauffeur van TopValetParking ervoor dat de auto weer netjes voor u klaarstaat. Het is voldoende om aan te geven wanneer u weer zal landen, TopValetParking zorgt ervoor dat de auto beschikbaar is en u daar meteen in kunt stappen.

Tarieven bij TopValetParking

TopValetParking onderscheidt zich van een aantal andere parkeeraanbieders voor valet parking op basis van de scherpe tarieven. Het betekent dat het er al vanaf €30 voor 1 dag mogelijk is om de auto te laten parkeren. Bij een periode van 7 dagen bedragen de kosten bijvoorbeeld slechts €55, waardoor de kosten er niet snel oplopen. De ervaringen met TopValetParking zijn over het algemeen goed. De parkeeraanbieder heeft sinds 2010 ervaring met valet parking.

Afstand Schiphol 15 min.
Schoonmaken ja
Overdekt nee
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking ja
Shuttle service nee
Minder valide ja
1 dag € 30,00
2 dagen € 35,00
3 dagen € 40,00
4 dagen € 45,00
5 dagen € 50,00
7 dagen € 60,00
14 dagen € 95,00
21 dagen € 130,00
TopValetParking
Sloterweg 1052 a
1066 CT Amsterdam


Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol

Gemiddelde beoordeling van 4.6 sterren door 2 gebruikers

Review geplaatst op 11-09-2017 door Henry Middel uit Chemnitz

Aankomst: 01-09-2017, vertrek: 06-09-2017

Uitstekende service. Nu voor de derde keer gebruik van gemaakt. In de afgelopen 5 jaar bij 9 verschillende valetparkingsbedrijven geparkeerd. Topvaletparking is het eerste bedrijf met 100% punctualiteit, zowel bij aankomst als bij vertrek. Voor mij is de auto optijd terug erg belangrijk. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 15-08-2017 door J.L uit Heemstede

Aankomst: 04-08-2017, vertrek: 10-08-2017

Goede ervaring! Jay parkeerde onze auto en bracht heb weer op tijd terug. Volgende keer weer TopValetParking

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk