Travel Parkingservice

Bewaakt parkeerterrein vlakbij Schiphol

Wilt u voordelig lang parkeren vlakbij Schiphol? U kunt bij Travel Parkingservice rekenen op een goede bewaking van het terrein, waardoor u uw auto er met een gerust hart achter kunt laten. Er zijn altijd voldoende plaatsen beschikbaar, waarvoor u een scherpe prijs betaalt op het moment dat u de auto er een langere tijd neerzet. Het terrein bevindt zich langs de N201, nabij de Flora Holland. Travel Parkingservice is onder andere goed bereikbaar vanaf de A4 en A5 en maakt gebruik van een gratis shuttle service om u naar de luchthaven te brengen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een andere locatie van Travel Parkingservice, waar u tevens voordelig gebruik kunt maken van long parking.

Online reserveren en betalen bij Travel Parkingservice

U kunt online reserveren voor lang parkeren bij Travel Parkingservice en daarbij ook direct afrekenen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van iDeal. Wilt u liever ter plaatse betalen? Bij Travel kun je bij aankomst op de parking pinnen. U kunt voor een scherp tarief parkeren vlakbij Schiphol en gebruik maken van een handige gratis shuttle service om u naar de vertrekhal te brengen, of u na aankomst terug te brengen naar uw auto. Boekt u bij Travel Parkingservice dan kunt u shuttle parkeren en daarbij kiezen voor buiten parkeren op de Middenweg 29a 1432 DE Aalsmeer of binnen parkeren in de parkeergarage aan Cleeffkade 15 1431 BA te Aalsmeer. Een shuttlebus brengt u vanaf de parkeerlocatie naar Schiphol.

We testen regelmatig de verschillende parkeerbedrijven en kennen ze bij goede resultaten ons keurmerk toe, zodat u er kunt rekenen op een prettige werkwijze, een veilige parkeerplaats en een scherp tarief. Simpel en snel een parkeerplaats reserveren op of bij Schiphol? Let dan op ons Kwaliteitskeurmerk Schiphol Parkeren, zodat u zeker weet dat u goed staat.

schiphol parkeren vinkje In- en uitstappen direct voor de vertrekhal
schiphol parkeren vinkje Gegarandeerde beschikbaarheid
schiphol parkeren vinkje Bewaakt parkeerterrein
schiphol parkeren vinkje Sleutel zelf meenemen
parkeren schiphol minpunt Geen extra diensten beschikbaar tijdens parkeren

 

Afstand Schiphol 11 min.
Schoonmaken nee
Overdekt ja
APK nee
Sleutelberging nee
Valet parking nee
Shuttle service ja
Minder valide nee
1 dag € 30,00
2 dagen € 33,00
3 dagen € 36,00
4 dagen € 39,00
5 dagen € 43,00
7 dagen € 48,00
14 dagen € 69,00
21 dagen € 90,00
Travel Parkingservice
Cleeffkade 15 - Middenweg 21
Aalsmeer

Telefonisch reserveren:
06-44444080

Keurmerk

Deze aanbieder voldoet niet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, of is nog niet door ons getest.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol