directeur-central-parking

Valet parking Schiphol: Boek voordelig en betrouwbaar

Geplaatst op 24 juli, 2015

Valet parking vlakbij Schiphol

Wilt u lang parkeren bij luchthaven Schiphol en het liefst voor de deur van de vertrekhal uitstappen? U kunt gebruik maken van valet parking, zodat u de dure parkeerterreinen P1 en P2 kunt vermijden. U rijdt zelf naar Amsterdam, om voor de vertrekhal uit te stappen en de auto af te geven aan een van de ervaren chauffeurs. U kunt online vroegtijdig een plaats reserveren, of bij enkele aanbieders tot 20 minuten van tevoren aangeven dat gebruik wenst te maken van valet parking.

beschikbare parkeerplaatsen

Betrouwbaarheid van valet parking

Valet parking is geen goed voorbeeld van goedkoop parkeren en u zal iemand anders in uw auto laten rijden om deze weg te laten zetten. Zorg er daarom voor dat u een goed beeld krijgt van de aanbieder van valet parking, bijvoorbeeld op basis van de beoordelingen zoals we die hier op de site geven. Zorg ervoor dat u voor valet parking gebruik maakt van een betrouwbare aanbieder. Wij beoordeelden de verschillende parkeeraanbieders en zorgen op die manier graag voor een helder overzicht. U kunt gemakkelijk een reservering maken voor Valet parking, zodat u uw auto er met een gerust hart achter kunt laten en u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar het lang parkeren.

Voor- en nadelen van valet parking bij Schiphol

Valet parking biedt een grote mate van gemak, u kunt doorrijden tot de terminal en daar uw auto afgeven. Dit betekent dat u direct kunt inchecken, u hoeft niet eerst te wachten op een shuttle service. De gekwalificeerde chauffeur brengt uw auto naar een adres in de buurt. U kunt rekenen op professionele en opgeleide chauffeurs, die op een betrouwbare wijze omgaan met uw auto. U voorkomt vervelende parkeerproblemen, om zo soepel mogelijk door te kunnen reizen. Op die manier kunt u eenvoudig gebruik maken van valet parking wanneer u met een gezin (+bagage) op reis gaat, of wanneer u regelmatig zakelijk rijdt. U voorkomt met valet parking een trip met een shuttle bus en andere vervelende wachttijden. U kunt rekenen op een optimale service en optimaal gemak, met betrekking tot het lang parkeren vlakbij Schiphol.

Zakelijk gebruik van valet parking

Maakt u zakelijk gebruik van valet parkeren? In de meeste gevallen zijn er speciale kortingen of abonnementen beschikbaar en kunt u maandelijks op basis van een factuur betalen. U kunt op die manier eenvoudig gebruik maken van valet parking, om uw auto lang te parkeren zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

beschikbare parkeerplaatsen