Valetschiphol

Betrouwbare valet parking bij Schiphol

Wilt u gebruik maken van valet parking, zodat u zelf niet op zoek hoeft naar een parkeerplaats? In plaats daarvan kunt u de auto gewoon afgeven bij de vertrekhal, zodat u direct door kunt lopen met uw koffers. De chauffeur zal u helpen de koffers uit de auto te laden, om de auto vervolgens van u over te nemen en deze naar de parkeerplaats te rijden. U kunt voordelig gebruik maken van valet parking bij Schiphol, zodra u weer aankomt in Nederland staat de auto uiteraard voor u klaar bij de aankomsthal. Valet parking van Valetschiphol.nl zorgt er wat dat betreft voor dat u op een soepele wijze kunt reizen, zonder wachttijden of andere ongemakken. Valetschiphol beschikt over een grote luxe parkeergarage. Uw auto staat veilig geparkeerd zolang u op reis bent.

Indoor of outdoor parking bij Valetschiphol.nl

U kunt bij Valetschiphol.nl gebruik maken van een overdekte parkeergarage, of een beveiligd buitenterrein. Het gaat om de parkeerlocaties van Park & Fly, een zeer betrouwbare aanbieder voor lang parkeren vlakbij Schiphol. U kunt uw auto en autosleutel inleveren bij een van de ervaren chauffeurs, die uw auto naar de parkeerplaatsen in Roelofarendsveen brengt. U kunt bij Valetschiphol.nl rekenen op een hoge mate van kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid. Bovendien kunt u bij Valetschiphol.nl regelmatig rekenen op kortingen op valet parking, zodat u bijvoorbeeld een lage toeslag betaalt om uw auto overdekt te kunnen laten parkeren. Valetschiphol is al sinds 2006 een succes op het gebied van valet parking bij Schiphol.

We testen regelmatig de verschillende parkeerbedrijven en kennen ze bij goede resultaten ons keurmerk toe, zodat u er kunt rekenen op een prettige werkwijze, een veilige parkeerplaats en een scherp tarief. Simpel en snel een parkeerplaats reserveren op of bij Schiphol? Let dan op ons Kwaliteitskeurmerk Schiphol Parkeren, zodat u zeker weet dat u goed staat.

schiphol parkeren vinkje Keurmerk
schiphol parkeren vinkje Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
schiphol parkeren vinkje Betrouwbare parking met goede faciliteiten
schiphol parkeren vinkje Gekwalificeerde chauffeurs
schiphol parkeren vinkje Elektrische oplaadpunten voor hybride en elektrische auto’s

Afstand Schiphol 11 min.
Schoonmaken ja
Overdekt ja
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking ja
Shuttle service nee
Minder valide ja
1 dag € 71,00
2 dagen € 74,50
3 dagen € 78,00
4 dagen € 91,50
5 dagen € 95,00
7 dagen € 102,00
14 dagen € 116,50
21 dagen € 162,00
Valetschiphol
Veenderveld 10
2371 VT Roelofarendsveen


Keurmerk

Dit parkeerbedrijf voldoet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, u kunt hier veilig parkeren.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol

Gemiddelde beoordeling van 4.1 sterren door 4 gebruikers

Review geplaatst op 03-10-2018 door Marcel uit Zwolle

Aankomst: 13-08-2018, vertrek: 20-08-2018

In plaats van de afgesproken 25min kwam de medewerker pas na 50min aan op de afgesproken plek om de auto op te halen. Gevolg was stress van onze kant, omdat we daar niet mochten blijven staan en een extra rondje Schiphol rijden. Excuses konden er amper vanaf.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 19-04-2018 door Kremer Laurent uit Belgie

Aankomst: 03-04-2018, vertrek: 15-04-2018

Heel goede service en communicatie. Hele snelle et correcte behandeling van de vragen. Devolgende keer dat ik vanuit Schiphol vertrek doe ik zonder twijfel beroep op de diensten van valetschiphol.nl

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 03-05-2017 door Jowel B. uit Brummen

Aankomst: 06-04-2017, vertrek: 18-05-2017

Zoals ieder maakten wij gebruik van valetschiphol. Alles verliep vlot en de auto stond op tijd klaar bij terugkomst. Het aantal gereden kilometers is 34. Goede service, aardig jongens.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 06-04-2015 door Familie Broeksma uit Groningen

Aankomst: 01-04-2015, vertrek: 15-04-2015

Valet Schiphol zorgt er altijd voor dat wij onze gezinswagen zonder zorgen achterlaten op Schiphol. Dit voorkomt de nodige stress voor en na de vakantie! Op Valetschiphol.nl kun je vertrouwen.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk