WeParc: parkeren bij Schiphol in 3 simpele stappen

Geplaatst op 25 maart 2018

weparc-schipholWeParc is een aanbieder van valet parking bij Schiphol. Vanwege het groeiende aantal passagiers, vanwege de eigen afgenomen capaciteit bij de luchthaven en vooral om een zo goed mogelijke service aan te kunnen bieden. Tenminste, dat is wat de WeParc zelf aangeeft op de eigen website. Door het parkeren eenvoudig te maken, aan de hand van een paar duidelijke stappen.

We hebben nog niet de kans gehad om zelf een auto te parkeren bij WeParc. Tot die tijd moeten we afgaan op wat het bedrijf daar zelf over vertelt. Binnenkort zullen we onze auto’s er (laten) parkeren, zodat we daar meer over kunnen zeggen in een expert review.

Bij Schiphol parkeren: in 3 simpele stappen

Het parkeren bij Schiphol moet wat WeParc betreft vooral zo eenvoudig mogelijk zijn. Aan de hand van 3 stappen:

  • Bestemming kiezen
    Parkeren bij WeParc begint met het kiezen van een bestemming. Gewoon via de app of online op de website. Vanuit huis, om daar de deur nog niet voor uit te hoeven.
  • Datum en tijd selecteren
    Selecteer daarna een datum en tijd. Het mag gaan om de verwachte aankomstdatum- en tijd. Uiteraard is het mogelijk daar bij vertragingen of andere situaties van af te wijken.
  • De auto laten parkeren
    Rijd naar de aangegeven locatie en geef de sleutels van de auto er af aan de ervaren chauffeurs. Eenvoudig te herkennen aan blauwe jasjes met het logo van WeParc.

Reserveren: tot 2 uur voor aankomst

Bovendien wil WeParc er met een goede service voor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om de auto er te parkeren. Ook op het laatste moment, tot 2 uur voor de reservering. Het grote voordeel daarvan is dat het nog op de dag zelf mogelijk is om een reservering te maken.

Voor transparante tarieven en op basis van een goede service. Tenminste, dat is wat het parkeerbedrijf er zelf over vertelt. We zullen binnenkort zelf testen of dat inderdaad het geval is als we de auto parkeren bij WeParc.

Er is volgens de aanbieder in ieder geval sprake van professionele chauffeurs. Zij hebben veel ervaring met het rijden en parkeren van auto’s. Waardoor ze dat veilig en betrouwbaar kunnen doen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Veilig, overdekt en verzekerd parkeren

WeParc maakt voor het parkeren van de auto’s gebruik van een beveiligd terrein. Overdekt en wel, om de auto een goede bescherming te kunnen bieden. Verder is de auto netjes verzekerd, waardoor het ook niet nodig is om u daar zorgen over te maken.

Let op: WeParc werkt samen met een aantal partnergarages. Die voldoen aan de standaarden die het bedrijf hanteert. De parkeerlocatie kan dus wisselen, afhankelijk van waar er op dat moment capaciteit beschikbaar is.

Lees meer:

parkeren schiphol icon 2 Alle parkeeropties nu vergelijken