Weparc

In 3 stappen parkeren

Het is bij WeParc mogelijk om in 3 handige stappen de auto te parkeren. Dat begint met de keuze voor een bestemming, online of in de app. Het is daar mogelijk om bijvoorbeeld Schiphol Airport te kiezen. Vervolgens is het belangrijk om een datum en tijd aan te geven, waarop u de auto graag wilt parkeren. Het mag gaan om een verwachte aankomstdatum- en tijd.

Vervolgens zal er een chauffeur beschikbaar zijn bij de vertrekhal, om de auto aan af te geven. De chauffeurs van WeParc dragen opvallende blauwe jasjes met het eigen logo, om duidelijk aan te geven om wie het gaat. Dat zorgt voor een goede overdracht van de auto.

Bekend uit de media

WeParc slaagt er regelmatig in de media te bereiken. Daardoor kennen veel klanten het bedrijf bijvoorbeeld uit De Telegraaf, Emerce of van de Metro. Op die manier werkt het bedrijf aan de bekendheid, om vervolgens online betrouwbaarheid te kunnen uitstralen.

Feit is dat WeParc er veel aan doet om bij een zo breed mogelijk publiek bekend te worden. Om ervoor te kunnen zorgen dat zij veel auto’s kunnen parkeren en de kosten laag kunnen houden. Op die manier komt het uiteindelijk ook de consument ten goede die goedkoop zoekt naar een geschikte parkeerplaats.

Parkeerplaats bij een van de aanbieders

WeParc heeft zelf geen parkeerterrein, de chauffeurs maken in plaats daarvan gebruik van parkeerplaatsen van beschikbare partnergarages. Op die manier is er altijd een plaats beschikbaar en lukt het om de kosten laag te houden.

WeParc werkt zoveel mogelijk online om de kosten te drukken. Het is op die manier mogelijk om gebruik te maken van valet parking bij Schiphol of een andere luchthaven, zonder dat dit veel hoeft te kosten.

Simpel en snel een parkeerplaats reserveren op of bij Schiphol? Let dan op ons Kwaliteitskeurmerk Schiphol Parkeren, zodat u zeker weet dat u goed staat.

Afstand Schiphol min.
Schoonmaken nee
Overdekt ja
APK nee
Sleutelberging ja
Valet parking ja
Shuttle service nee
Minder valide ja
1 dag € 34,95
2 dagen € 54,90
3 dagen € 74,85
4 dagen € 94,80
5 dagen € 114,75
7 dagen € 154,65
14 dagen € 314,25
21 dagen
Weparc

Amsterdam


Keurmerk

Deze aanbieder voldoet niet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, of is nog niet door ons getest.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol