Royal Parking

royal parking logo

Royal Parking, actief sinds 2010, is bekend om zijn veilige parkeergarage en gespecialiseerde valet parking diensten bij Schiphol. Onze expert review volgde het proces van het innemen van onze auto door de parkeeraanbieder.

Service en afstand

Met een toegewijd en klein team opereert Royal Parking vanuit een parkeergarage op 6,8 kilometer afstand van de vertrekhal, wat neerkomt op een korte rit van ongeveer 7 minuten. Deze nabijheid stelt Royal Parking in staat om auto’s tijdig op te halen en af te leveren, wat resulteert in een efficiënte en snelle dienstverlening. Het team van Royal Parking monitort voortdurend vluchtschema’s om ervoor te zorgen dat de auto op tijd beschikbaar is, zelfs bij vroege aankomsten.

Parkeergarage en beveiliging

De parkeergarage van Royal Parking, gelegen op Schiphol-Rijk, onderscheidt zich door een geautomatiseerd hek voor hoogwaardige beveiliging. Deze faciliteiten bieden optimale veiligheid en gemak voor klanten die hun auto voor de vertrekhal willen afgeven. De chauffeurs van Royal Parking tonen een identificatiepas en kunnen zich adequaat legitimeren.

Extra’s en kortingen

Naast de uitstekende service biedt Royal Parking ook extra voordelen aan haar klanten. Bij gebruik van valet parking ontvang je bijvoorbeeld 3 maanden gratis reisverzekering bij InShared. Bovendien krijg je 50% korting op de tarieven wanneer je een nieuwe klant aanbrengt. Deze toegevoegde waarde versterkt de betrouwbaarheid en klantgerichtheid van Royal Parking.

Conclusie en aanbeveling

Royal Parking wordt beoordeeld als een betrouwbare en veilige parkeeraanbieder in de omgeving van Schiphol. De parkeergarage met geavanceerde beveiliging en het toegewijde team zorgen voor een professionele en efficiënte service, waarbij de auto na terugkeer op Schiphol tijdig gereed staat. We raden aan om voor vertrek in aanwezigheid van de chauffeur foto’s van je auto te maken voor eventuele latere claims. Met zijn focus op veiligheid, service en klantvoordelen, verdient Royal Parking de waardering als betrouwbare keuze voor valet parking bij Schiphol.

Eisen keurmerk

  • checkEigen veilige parkeerlocatie
  • checkHerkenbare bedrijfskleding
  • checkLogische kilometerstand
  • checkMinimaal 3 jaar actief
  • checkMinimale wachttijden
  • check24 uur per dag bereikbaar
  • checkVeilig en nette rijstijl
play_circle_outline

Certificeringsrapport

store Bedrijfsprofiel
Oprichtingsjaar 2011
Gecertificeerd sinds 2017 (oprichting keurmerk)
Recente controledatum 3-2-2023
Aantal parkeerplaatsen 300
Parkeervorm(en) Valet Parking
Overdekt parkeren Optioneel
Kosteloos annuleren Tot 24 uur voor vertrek
Last minute reserveren Tot 24 uur voor vertrek
Sleutelberging In een afgesloten kluis
Extra services Wassen
fingerprint Locaties & Veiligheid
Rozenburg
Beveiliging Automatisch hek, geheel afgesloten parkeergarage
Faciliteiten Parkeergarage
transfer_within_a_station Valet Parking
Locatie bij vertrek Tussen vertrekhal 2 en 3
Locatie bij terugkomst Tussen vertrekhal 2 en 3s
Afstand tot parkeerlocatie 7 kilometer
Reistijd tot parkeerlocatie 7 minuten
Maximale afstand door chauffeur 14 kilometer