Schiphol parkeren

keurmerk schiphol parkerenGaat u langere tijd op reis, heeft u juist een kortere stedentrip gepland of vertrekt u voor zaken naar het buitenland? Indien u vanaf Schiphol vertrekt en niet het openbaar vervoer neemt, zult u hoe dan ook moeten zoeken naar parkeermogelijkheden. Natuurlijk, het vliegveld zelf biedt een aantal opties vlakbij, maar goedkoop is dat niet. Sterker nog, de afgelopen periode is parkeren rondom Schiphol opnieuw duurder geworden.

Om meer ruimte te creëren in P1 zijn de tarieven omhooggegaan, in sommige gevallen tot wel tien procent ten opzichte van een aantal maanden geleden. Dat maakt dat steeds meer reizigers zoeken naar goedkopere alternatieven. Voor lang parkeren én kort parkeren winnen valet parking en shuttle services dan ook snel aan populariteit. U kunt uw auto in de buurt van Schiphol parkeren, maar u betaalt een stuk minder.

Valet parking op Schiphol

Er zijn tal van parkeerbedrijven die u de mogelijkheid bieden tot valet parking. Dat houdt in dat u met uw auto naar de vertrekhal rijdt, waarna een medewerker van een parkeerbedrijf uw sleutel overneemt en de auto wegzet. Bij terugkomst, of het nu om kort of lang parkeren gaat, zorgt het bedrijf er vervolgen voor dat uw auto op het afgesproken tijdstip bij de aankomsthal klaarstaat. Een kind kan de was doen.

Er kleeft, of liever gezegd kleefde echter een klein nadeel aan valet parking. U wist immers nooit precies met wie u in zee ging. Het merendeel van de bedrijven handelt integer en biedt uitstekende services, maar dat geldt niet voor alle aanbieders. Om duidelijkheid te scheppen over wie u wel en niet kunt vertrouwen, heeft Schipholparkeren.com een keurmerk in het leven geroepen.

Onbekommerd bij Schiphol parkeren

Het Keurmerk Schiphol Parkeren wordt toegekend aan parkeerbedrijven voor valet parking en shuttle services die voldoen aan een aantal strikte eisen. We letten op de kwaliteit en de ligging van de parkeerfaciliteiten. Dat wil zeggen: hoe ver wordt er met uw auto gereden en waar komt deze te staan? Er zit immers een groot verschil tussen een bewaakte, afgesloten parkeergarage, of een afgelegen, winderig veld.

Onze expertbeoordelingen focussen zich daarnaast op de netheid en servicegerichtheid van de medewerkers van het parkeerbedrijf. Ook de stiptheid en de servicekwaliteit zijn van belang. U wilt immers dat het bedrijf zijn afspraken nakomt, zodat u bij terugkomst op Schiphol niet onnodig lang hoeft te wachten. Ten slotte hechten we ook veel waarde aan integriteit en transparantie. Aan de hand van deze criteria bepalen we of een aanbieder in aanmerking komt voor het keurmerk.

Veilig én goedkoop bij Schiphol parkeren

Dankzij ons keurmerk weet u zeker dat u uw auto niet bij zomaar een bedrijf achterlaat. Bijkomend voordeel van de vergelijkingstool op Schipholparkeren.com, is dat u in één oogopslag kunt zien welke parkeeraanbieder in uw situatie het goedkoopst is. U kunt ervoor kiezen om de zoekresultaten te sorteren op prijs, waardoor u snel inzicht krijgt in de kosten. Vastleggen is vervolgens heel eenvoudig.

Daarbij is het goed te vermelden dat parkeerbedrijven bij ons geen voorkeursbehandeling krijgen. De expertbeoordeling is objectief en onafhankelijk. Bedrijven hebben dus niet de mogelijkheid om een betere positie te kopen, of een keurmerk op een andere manier te verdienen. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn altijd leidend. Door ons getest en goed bevonden, betekent dus dat u ook écht zorgeloos uw auto kunt achterlaten.

Actuele informatie over parkeren bij Schiphol

Reist u veel en wilt u op de hoogte blijven over de mogelijkheden van en ontwikkelingen rondom parkeren bij Schiphol? In het nieuwsoverzicht posten wij regelmatig updates met betrekking tot prijswijzigingen, nieuw aanbod en handige tips die u kunt toepassen als u uw auto bij Schiphol gaat parkeren.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken