Parkeren op Schiphol: alles dat u moet weten

parkeren-bij-schipholParkeren op Schiphol en zeker weten dat u niet te veel betaalt? Een vakantie of andere reis is vaak al duur genoeg. Toch heeft u een parkeerplaats nodig voor de auto, dus hoe kunt u die goed en goedkoop reserveren? Wij bieden alternatieven aan voor de parking van Schiphol zelf. Dat voorkomt hoge kosten, terwijl u bijvoorbeeld met ons Keurmerk zeker weet dat u er betrouwbaar kunt parkeren. 

Tip: zeker weten dat de parkeeraanbieder betrouwbaar is? Lees onze tests en beoordelingen én de reviews van andere klanten. Op die manier vindt u een goedkoop parkeerbedrijf dat de zaken goed op orde heeft en netjes omgaat met uw auto. 

Schiphol parkeren: waarom is dit duur?

Wilt u op Schiphol parkeren en doet u dat op de parkeerplaatsen van de luchthaven zelf? Het is een dure parkeerplaats, zelfs als u ervoor kiest om op 10 minuten rijden van de vertrekhal te parkeren. Zelfs op het parkeerterrein en in de parkeergarage gelden hoge tarieven, waardoor een weekendje weg of een langere vakantie snel een stuk duurder wordt.

Het heeft te maken met de hoge kosten die de luchthaven maakt voor de kostbare vierkante meters. Bovendien maken ze handig gebruik van de Schiphol-merknaam, ondanks dat dit voor u niet automatisch voordelen zal opleveren.

Met een paar handige parkeren bij Schiphol tips bespaart u gelukkig eenvoudig op de kosten. Het is net zo betrouwbaar als Schiphol parking, dankzij ons Keurmerk waarmee we aangeven welke bedrijven u hierin kunt vertrouwen. 

Auto parkeren bij Schiphol: het kan goedkoper

Wilt u parkeren bij Schiphol en zeker weten dat u niet te veel kosten maakt? Wij zorgen ervoor dat het goedkoper kan, aan de hand van een paar eenvoudige tips:

  • Shuttle Parkeren
    Parkeert u de auto zelf op een parkeerterrein een aantal minuten rijden van de luchthaven? Dat is een stuk goedkoper dan Valet Parking. Een shuttlebus rijdt u naar de vertrekhal op Schiphol en brengt u bij terugkomst weer terug naar uw auto. 
  • Online parkeerbedrijven vergelijken
    Bekijk online de verschillende parkeerbedrijven en hun aanbiedingen om een parkeerplaats te reserveren. We laten online een overzicht zien, zodat u een voordelige keuze kunt maken uit de beschikbare parkeerbedrijven. 
  • Vooraf online reserveren
    Reserveert u online een parkeerplaats, bijvoorbeeld minimaal een paar maanden voordat u vliegt? De tarieven zijn nog scherp, zodat u daar voordelig gebruik van kunt maken. Het voorkomt hoge kosten voor reserveren op het laatste moment.

Tip: vergelijk de diverse aanbiedingen die er beschikbaar zijn met de parking van Schiphol. Ontdek op die manier dat het een stuk goedkoper kan, terwijl de parkeerplaats natuurlijk gewoon hetzelfde is. Uw auto staat er veilig geparkeerd, u rijdt met een shuttlebus naar de luchthaven en die brengt u na afloop ook weer terug. Dat werkt allemaal hetzelfde, al berekenen de aanbieders veel lagere tarieven dan de luchthaven zelf. Op die manier blijft er meer budget over voor op reis of op vakantie. 

Kies voor ons Keurmerk

schiphol-parkeren-keurmerkHet parkeren bij Schiphol moet natuurlijk betrouwbaar zijn. Het gaat om uw auto, dus u wilt zeker weten dat anderen daar op een nette manier mee omgaan. Of dat er zelfs helemaal niets mee gebeurt, als u kiest voor shuttle parkeren. U parkeert de auto gewoon zelf op het parkeerterrein. De sleutel haalt u eruit, waarna de shuttlebus u naar de vertrekhal op de luchthaven brengt. De auto blijft er staan, tot u weer terug bent van uw reis en de auto ophaalt.

Wij zorgen er met ons Schiphol Parkeren Keurmerk voor dat het Amsterdam Schiphol parkeren volledig veilig en betrouwbaar is. We hebben de bedrijven allemaal zelf getest. Op basis van onze bevindingen schreven we een test en beoordeling, waarin we precies aangeven hoe het parkeren er in z’n werk gaat. En leest u daarbij ook de ervaringen van andere gebruikers? Het voorkomt dat u voor verrassingen komt te staan.

We laten u met ons Keurmerk graag zien waar parkeren bij Schiphol veilig is. Dat geldt natuurlijk voor de officiële parkeerterreinen van de luchthaven, net als voor de aanbieders die voldoen aan de strenge richtlijnen die we daarvoor hanteren. Zij hebben een uitstekende reputatie, andere klanten zijn er tevreden en u betaalt er bovendien een scherp tarief voor het reserveren van een parkeerplaats. 

Maak online een vergelijking van de verschillende parkeerplaatsen die u kunt reserveren. Op die manier kunt u zelf zien waar u parkeert met ons Keurmerk, zodat u zich daarover in ieder geval geen zorgen hoeft te maken. 

Parkeren bij Schiphol: goed en goedkoop

Wilt u parkeren bij Schiphol en dat graag goed en goedkoop doen? Bekijk de parkeerbedrijven met ons Keurmerk. Bij hen weet u in ieder geval zeker dat ze zich netjes aan de regels houden. En dat ze netjes omgaan met uw auto, ook als u gebruik maakt van valet parking. Dus wilt u de auto liever niet zelf op het parkeerterrein parkeren? Als u liever voor de deur van de vertrekhal uitstapt kan een chauffeur de auto van u aannemen. De chauffeur gaat er op een nette manier mee om en rijdt de auto naar het parkeerterrein van het bedrijf. Daar staat de auto tot u weer terug bent op de luchthaven. De chauffeur komt de auto weer voorrijden, zodat u alleen maar hoeft in te stappen en door naar huis kunt. Of naar uw volgende afspraak natuurlijk, als u er zakelijk gebruik van wilt maken.

We maken het u graag makkelijk om te parkeren op of bij Schiphol. Dat kan op de officiële parkeerterreinen en bij de goedkopere andere aanbieders die er beschikbaar zijn. Maak online een vergelijking van de verschillende parkeerplaatsen, bijvoorbeeld als u daar graag een scherpe prijs voor betaalt. De parkeerbedrijven met ons Keurmerk voldoen aan de belangrijke voorwaarden en richtlijnen, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. En heeft u vragen over de parkeerbedrijven die ons Keurmerk hebben? Stel uw vragen, dan helpen we u verder of kunnen we verwijzen naar de juiste contactpersoon.

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken